Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice se stali Bašta, Horčák, Jarolím a Voříšek

Fuček Miloslav

22.04.2023

Reportáže

Přečteno: 175

Komentářů: 0


Dnešního Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice se zúčastnilo dopoledne 31 hráčů mládežnických kategorií a odpoledne 19 hráčů dospělých kategorií.


Dopolední kategorii U13 vyhrál bez porážky Jáchym Bašta z TTC Praha, který ve finále porazil Alexandra Kotheru ze Slovanu Bohnice. Třetí místo vybojoval Filip Halák ze ZŠ Lužiny. Od nás se zúčastnil ještě Adam Bureš, který skončil v hlavní soutěži na 6. místě a Honza Jakoubek skončil dvanáctý. Celkem hrálo kategorii U13 osmnáct hráčů.

 

Útěcha U13 dopdla takto: 1. Matěj Haisl – Sparta Praha, 2. Ondřej Jelínek – TTC Praha, 3. Václav Knotek – TTC Praha

 

Souběžně s ehrála kategorie U19, v níž porazil ve finále Vojtěch Korčák z TTC Klánovice Dominika Kubíčka z Kotlářky Praha. Třetí skončil Michal Vajda z TTC Praha. který porazil čtvrtého Tomáše Šuberta z TTC Praha.

 

Útěcha U19 patřila Lukášovi Bursovi ze Slovanu Bohnice, který ve finále porazil Anetu Jünglingovou z TTC Praha. Třetí skončila Barbora Ševčíková z TTC Praha. Nedařilo se Filipu Čábelovi, který nepostoupil ze skupiny a prohrál v předkole útěchy, takže skončil až 13.

 

Úderem 15. hodiny začali hrát dospělých. Protože v kategorii registrovaných bylo málo hráčů, hrály se obě kategorie společně se samostatným vyhodnocením hráčů jednotlivých kategorií.

 

Dospělí registrovaní: 1. Tomáš Voříšek – TSM Kladno, 2. David Mutl – TTC Praha, 3. Jakub Jarolím – TJ Týnec n. Sázavou

 

Útěcha – registrovaní: 1. Martin Barotek – TTC Praha, 2. Martin Haba – TTC Praha, 3. Jakub Jarolím – TJ Týnec n. Sázavou

 

Dospělí – rekreační: 1. Jakub Jarolím – TJ Týnec n. Sázavou, 2. Jakub Rolík – TTC Praha, 3. Martin Barotek – TTC Praha

 

Útěcha – rekreační: 1. Martin Barotek – TTC Praha, 2. Martin Haba – TTC Praha, 3. David Pešta – TTC Praha

 

Podrobné výsledky vydáme v nejbližších dnech na stránce https://www.pinecvpraze.cz/. Video z turnaje najdete během nejbližších dnů na Youtube kanálech TTC Praha a oddílu mládeže TTC Praha.

 

Turnaj pořádal TTC Praha za podpory Městské části Praha – Ďáblice. Hráče na turnaji osobně přivítal a poblahopřál jim k umístění starosta MČ Praha- Ďáblice Ing. Mgr. Martin Tumpach, který měl nad turnajem záštitu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT