Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice se stali Bašta, Horčák, Jarolím a Voříšek

Dopolední kategorii U13 vyhrál bez porážky Jáchym Bašta z TTC Praha, který ve finále porazil Alexandra Kotheru ze Slovanu Bohnice. Třetí místo vybojoval Filip Halák ze ZŠ Lužiny. Od nás se zúčastnil ještě Adam Bureš, který skončil v hlavní soutěži na 6. místě a Honza Jakoubek skončil dvanáctý. Celkem hrálo kategorii U13 osmnáct hráčů.

 

Útěcha U13 dopdla takto: 1. Matěj Haisl – Sparta Praha, 2. Ondřej Jelínek – TTC Praha, 3. Václav Knotek – TTC Praha

 

Souběžně s ehrála kategorie U19, v níž porazil ve finále Vojtěch Korčák z TTC Klánovice Dominika Kubíčka z Kotlářky Praha. Třetí skončil Michal Vajda z TTC Praha. který porazil čtvrtého Tomáše Šuberta z TTC Praha.

 

Útěcha U19 patřila Lukášovi Bursovi ze Slovanu Bohnice, který ve finále porazil Anetu Jünglingovou z TTC Praha. Třetí skončila Barbora Ševčíková z TTC Praha. Nedařilo se Filipu Čábelovi, který nepostoupil ze skupiny a prohrál v předkole útěchy, takže skončil až 13.

 

Úderem 15. hodiny začali hrát dospělých. Protože v kategorii registrovaných bylo málo hráčů, hrály se obě kategorie společně se samostatným vyhodnocením hráčů jednotlivých kategorií.

 

Dospělí registrovaní: 1. Tomáš Voříšek – TSM Kladno, 2. David Mutl – TTC Praha, 3. Jakub Jarolím – TJ Týnec n. Sázavou

 

Útěcha – registrovaní: 1. Martin Barotek – TTC Praha, 2. Martin Haba – TTC Praha, 3. Jakub Jarolím – TJ Týnec n. Sázavou

 

Dospělí – rekreační: 1. Jakub Jarolím – TJ Týnec n. Sázavou, 2. Jakub Rolík – TTC Praha, 3. Martin Barotek – TTC Praha

 

Útěcha – rekreační: 1. Martin Barotek – TTC Praha, 2. Martin Haba – TTC Praha, 3. David Pešta – TTC Praha

 

Podrobné výsledky vydáme v nejbližších dnech na stránce https://www.pinecvpraze.cz/. Video z turnaje najdete během nejbližších dnů na Youtube kanálech TTC Praha a oddílu mládeže TTC Praha.

 

Turnaj pořádal TTC Praha za podpory Městské části Praha – Ďáblice. Hráče na turnaji osobně přivítal a poblahopřál jim k umístění starosta MČ Praha- Ďáblice Ing. Mgr. Martin Tumpach, který měl nad turnajem záštitu.



Přidání komentáře k článku Vítězi Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice se stali Bašta, Horčák, Jarolím a Voříšek



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Čtvrtek 25.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT