Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Hygienická opatření v CST Ďáblice

Fuček Miloslav

15.09.2020

Informace

Přečteno: 528

Komentářů: 0


Od včerejška platí nová přísnější hygienická opatření. Přinášíme informaci, co se v naší herně smí a co nesmí.


Vstup do Centra stolního tenisu je povolen pouze se zakratými dýchacími cestami. Od pondělí 14. 9. je povinnost si při každém vstupu (i opakovaném) vydezinfikovat hned v vstupních dveří ruce.

 

Nadále dezinfikujeme kliky, kohouty, židle, lavičky, stoly a jednou týdně i stoly na stolní tenis a vršky ohrádek. Na turnajích dezinfikuijeme i míčky.

 

Vzhledem k nutnosti dodržovat odstup 2 m, nedoporučujeme používat šatny a sprchy. Do šatny je s ohledem na její velikost povolen vstup max. 3 osob, do sprchy jedné osoby. V šatně je potřeba, pokud ji využijete, se zdržovat pouze nezbytnou dobu.

 

Pokud nehrajete nebo netrénujete a jste mimo hrací prostor, máte povinnost mít zakryté dýchycí cesty. Po každém odcvhodu z šatny či použití WC si prosím vydezinfikujte ruce (dezinfekce je na obou WC).

 

Dále dezinfikujeme používané nářadí, tj. Červená švihadla si každý po použití vydesinfikuje v dezinfekci na stole a modrá švihadla, která jsou z materiálu, který nejde dezinfikovat, po použití vložte do igelitové tašky, aby byly znovu použity až po uplynutí 24 hodin. Stejně tak před čtvrtečním tréninku desinfikujeme i atletický žebřík.

 

Při turnajích Velké ceny CST Ďáblice se bude navíc účastníkům při prezenci měřit teplota. Budou jeden a půl metrové diskrétní zóny kolem baru a stolku vrchního rozhodčího, kam prosím vstupujte pouze jednotlivě.

 

Hráčům ze stejných oddílů doporučujeme, aby seděli pohromadě na jednom místě haly.

 

Rovněž při turnaji doporučujeme nahradit klasické podání ruky se soupeřem a rozhodčím klasickým gestem nebo třeba dotykem lokty, jako to bylo praktikováno o tomto víkendu na BTM v Praze.

 

V hracím prostoru při tréninku, zápasu nebo utkání se roušky nenosí!!!

 

Předem děkujeme za dodržování nařízených hygienických opatření a doporučení.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT