Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Hygienická opatření v CST Ďáblice

Vstup do Centra stolního tenisu je povolen pouze se zakratými dýchacími cestami. Od pondělí 14. 9. je povinnost si při každém vstupu (i opakovaném) vydezinfikovat hned v vstupních dveří ruce.

 

Nadále dezinfikujeme kliky, kohouty, židle, lavičky, stoly a jednou týdně i stoly na stolní tenis a vršky ohrádek. Na turnajích dezinfikuijeme i míčky.

 

Vzhledem k nutnosti dodržovat odstup 2 m, nedoporučujeme používat šatny a sprchy. Do šatny je s ohledem na její velikost povolen vstup max. 3 osob, do sprchy jedné osoby. V šatně je potřeba, pokud ji využijete, se zdržovat pouze nezbytnou dobu.

 

Pokud nehrajete nebo netrénujete a jste mimo hrací prostor, máte povinnost mít zakryté dýchycí cesty. Po každém odcvhodu z šatny či použití WC si prosím vydezinfikujte ruce (dezinfekce je na obou WC).

 

Dále dezinfikujeme používané nářadí, tj. Červená švihadla si každý po použití vydesinfikuje v dezinfekci na stole a modrá švihadla, která jsou z materiálu, který nejde dezinfikovat, po použití vložte do igelitové tašky, aby byly znovu použity až po uplynutí 24 hodin. Stejně tak před čtvrtečním tréninku desinfikujeme i atletický žebřík.

 

Při turnajích Velké ceny CST Ďáblice se bude navíc účastníkům při prezenci měřit teplota. Budou jeden a půl metrové diskrétní zóny kolem baru a stolku vrchního rozhodčího, kam prosím vstupujte pouze jednotlivě.

 

Hráčům ze stejných oddílů doporučujeme, aby seděli pohromadě na jednom místě haly.

 

Rovněž při turnaji doporučujeme nahradit klasické podání ruky se soupeřem a rozhodčím klasickým gestem nebo třeba dotykem lokty, jako to bylo praktikováno o tomto víkendu na BTM v Praze.

 

V hracím prostoru při tréninku, zápasu nebo utkání se roušky nenosí!!!

 

Předem děkujeme za dodržování nařízených hygienických opatření a doporučení.



Přidání komentáře k článku Hygienická opatření v CST Ďáblice



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT