Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 8 do 14 let, po individuální domluvě případně i starší nebo mladší. V uplynulých sezónách jsme trénovali v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28 takto: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Od letošní sezóny kvůli malému počtu dětí bude pouze jeden trénink týdně - pravděpodobně ve středu od 16 do 17.30 hodin (podle časových možností hráčů).

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Jáchym dnes druhý na Grand Prix PSST kategorie U13

Dnešní turnaj Grand Prix PSST byl v kategorii U13 velice dobře obsazen. Jáchym byl v A turnaji ve skupině C, kde nejprve porazil Zuzanu Múčkovou ze Sokola Všetaty 3:1(5,-6,4,6). Dále Jáchym porazil 3:0(2,6,2) Marka Veseckého z STC Slaný. Třetí zápas měl s Filipem Bednářem z Kotlářky Praha, kterému po boji podlehl 0:3(-12,-7,-7). V posledním zápase skupiny porazil Karolínu Martinů z TJ Sokol Kamenice 3:0(4,7,6) a skončil ve skupině na 2. místě.

 

Ve skupině B došlo k překvapení na úkor Filipa Hejkala z HB Ostrov, kterého porazil Vincent Špinar, který tak postupoval ze skupiny z 1. místa a Hejkal až z 2. místa. Díky tomu šel Jáchym ve čtvrtfinále právě na na Vincenta Špinara s SK Zomka Nymburk, kterého porazil po velkém boji a postoupil do semifinále, kde jej čekal Jan Machovec z HB Ostrov. S ním hrál Jáchym na BTM ve Vlašimi 3:2. Tentokrát kladl Machovec odpor pouze v prvním setu, zbylé dva sety nezvládl psychicky, takže Jáchym vyhrál poměrně snadno 3:0 a postoupil do finále.

 

V druhém semifinále sváděli dramatickou opětisetovou bitvu Filip Hejkal z HB Ostrov s Františkem Tlustým z Elizzy Praha. V koncovce pátého setu měl klidnější nervy Hejkala, vyhrál 3:2 a posotupil do finále, kde přehrál Jáchyma ve třech setech. Přestože Jáchym hrál velmi dobře, Hejkla byl prostě lepší a prakticky vše dokázal vrátit na stůl. Třetí místo potom vybojoval František Tlustý nad Janem Machovcem.



Přidání komentáře k článku Jáchym dnes druhý na Grand Prix PSST kategorie U13



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Neděle 08.09.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT