Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Jarní velkou cenu Jižního Města vyhrál Jáchym Bašta

V kategorii U13 prošel Jáchym skupinou bez zaváhání a postoupil z 1. místa. Adam B. skončil ve své skupině druhý a také postoupil. Eliška nepostoupila, hrála útěchu a v ní to dotáhla až do finále, kde vyhrála.

 

Adamovi se v dvouhráchv hlavní soutěži už dále nedařilo a skončil osmý. Naproti tomu Jáchym postoupil do semifinále, kde porazil Václava Svojtku z Kotlářky Praha. Ve druhém semifinále vyhrál Jáchym Chyba z Elizzy Praha ned Norbertem Kosem z KST Vršovice. Jáchym potom Jáchyma Chybu ve finále porazil 3:1, když nejprve prohrál první set.

 

V kategorii U19 postoupil pouze Michal, který vyhrál skupinu. Bára i Tadeáš skončili ve skupinách poslední a v následné dohrávce o pořadí porazila Bára Tadeáše v boji o předposlení místo. Michal postoupil do semifinále přes Vojtěcha Horčáka, kterého porazil 3:2. V semifinále potom podlehl Juliovi Krejčíkovi. Druhým finalistou se stal Patrik Vondrák (ročník 2010), který postoupil přes Alberta Reinolda z Kotlářky Praha. Vondrák ve finále porazil Krejčíka a kategorii U19 vyhrál. Michalovi se v boji o 3. místo proti Reinoldovi nedařilo a podlehl mu 2:3.



Přidání komentáře k článku Jarní velkou cenu Jižního Města vyhrál Jáchym Bašta



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT