Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Podzimního turnaje se stali Navrátil, Horčák Z., Horčák V. a Štich

Dopoledne se hrály kategorie U11 v které ve dvouhrách zvítězil Dominik Navrátil z TTC Praha před Františkem Pálou a Markem Kozlem (oba TJ Sokol Všetaty). Ttao kategorie se hrála spolešně s ktaegorií U13, kterou vyhrál Zdeněk Horčák (TTC Klánovice) před Veronikou Kostlivou a Jáchymem Baštou (oba TTC Praha).

 

Souběžně se ještě dopoledne hrála kategorie U15, kterou zvítězil Vojtěch Horčák (TTC Klánovice) před Barborou Ševčíkovou (TTC Praha) a Matyášem Adamem Musilem (TJ Neratovice).

 

Odpoledne se potom hrála kategorie U19, kde zvítězil František Štich (TJ Sokol Všetaty), před Vojtěchem Horčákem (TTC Klánovice) a Tomášem Chloupekm (TJ Sokol Všetaty).

 

Kompletní výsledky najdete v průběhu následujícího týdne na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Během následujícího týdne umístíme i do youtube kanálu oddílu mládeže TTC Praha, která najdete na https://www.youtube.com/channel/UCq5UeVwhy5UAOcXC1GXe2QQ/videos.

 

Z našich hráčů mile překvapili hráči v dopoledních kategoriích. Blahopřejeme k vítězství Dominikovi v dvouhře U11, Veronice k 2. místi v U13 a Jáchymovi k 3. místu v U13. Dále patří blahopřání Báře za 2. místo v dvouhře U15. K tomu ještě Dominik s Jáchymem vyhrál v U13 čtyřhru.

 

V kategorii U19 máme pouze dílčí úspěch ve čtyřhře, kde vybojoval Michal s Jakubem Kavalou z TJ Sokola Všetaty druhé místo.

 

Bohužel bez omluvy nedorazil přihlášený Honza Jakoubek.



Přidání komentáře k článku Vítězi Podzimního turnaje se stali Navrátil, Horčák Z., Horčák V. a Štich



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT