Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Zkušební provoz stránky oddílu mládeže

Internetová stránka Mládež TTC Praha je od včerejšího dne hotová a je v testovacím provozu. Ztaím je v provozu pouze část pro veřejnost, členská sekce se teprve buduje. Ta by měla být spuštěna do konce února.

 

Ve veřejně přístupné části webu najdete informace formou článků, přístupný je i seznam turnajů mládeže, seznam tréninků a seznam hráčů oddílu mládeže. Informace pro veřejnost jsou v omezeném rozsahu, který považujeme za dostatečný k propagaci oddílu.

 

Členská sekce vám přinese funkce navíc. Bude zde možnost se omlouvat z tréninků, hlásit se a omlouvat se z turnajů. Bude zřizen univerzální přístup pro rodiče s omezenými právy. Ti rodiče,, kteří budou mít zájem o podrobnější informace si budou moct nechat zřídit osobní přístup, který jim umožní detaelněji sledovat své děti.

 

V členské sekci bude i diskusní fórum s několika tématy. Budou zde funkce, které veřejná část nemá. Vše se bude nejprve testovat a spuštění ostrého provozu se předpokládá v průběhu března 2014.



Přidání komentáře k článku Zkušební provoz stránky oddílu mládeže



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT