Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice se stali Bašta, Shnaider a Trejbal

Fuček Miloslav

04.05.2024

Reportáže

Přečteno: 142

Komentářů: 0


Dnešní 2. ročník Turnaje o pohár starosty MČ Praha-Ďáblice opanoval Jáchym Bašta který dopoledne vyhrál kategorii U19 a odpoledne vyhrál hlavní kategorii, tj. kategorii registrovaných.


Dopoledne se hrály kategorie mládeže, kde se v kategorii U13 sešlo osm hráčů, kteří hráli v prvním stupni ve dvou skupinách s postupem do hlavní soutěže a do útěchy. Hlavní soutěž vyhrál Tadeáš Trejbal z Kotlářky Praha před Adamem Bočkem z AŠ Mladá Boleslav a Milanem Rybářem z SKST Úvaly. Útěchu vyhrál Václav Buzek (neregistrovaný) před Petrem Krolupperem ze Slovanu Bohnice a Ottou Trusinou (neregistrovaný).

 

V kategorii U19, která se hrála souběžně, se sešlo deset hráčů, kteří hráli také v prvním stupni ve dvou skupinách s postupem prvních dvou do hlavní soutěže a zbylých do útěchy. Vítězem této kategorie se stal Jáchym Bašta z TTC Praha před Tomášem Hrubým z TTC Klánovice a Zuzanou Andrejsovou z SK Zomka Nymburk. Útěchu vyhrál Tadeáš Duda z TTC Praha před Alexandrem Kotherou ze Slovanu Bohnice a Zdenkem Horčákem z TTC Klánovice.

 

Hráče v obou kategoriích přívítal starosta MČ Praha-Ďáblice pan Ing. Mgr. Martin Tumpach, který jim i poblahopřál při předávání cen a následně i v 15 hodin přivítal hráče kateegorie dospělých. Zde v kategorii registrovaných hráčů bylo velmi málo, proto hráli společně s hráči rekreačními s tím, že celkové pořadí bylo pořadím hráčů registrovaných a v rámci toho bylo určeno pořadí hráčů rekreačních, tj. těch, kteří pokud jsou registrováni, mají ELO ST max. 1.200.

 

Tuto hlavní kategorii vyhrál teprve dvanáctiletý Jáchym Bašta z TTC Praha před Martinem Sloukou ze Sokola Mratín a Bohumírem Petrem z KST OBO Praha. Útěchu této hlavní kategorie vyhrál Igor Zahradníček před Michalem Vajdou (TTC Praha) a Václavem Ševčíkem (TTC Praha). Hlavní soutěž rekreačních hráčů vyhrál Valentyn Shnaider (Sokol Petrovice), před Petrem Mertou a Jakubem Jarolímem (TJ Týnec n. S.).

 

Protože se hrály obě kategorie společně, nebyla vyhlašována již druhá útěcha, protože by byla totožná s první. Nikdo z registrovaných hráčů v ní neskončil (všichni postoupili) a byla tedy hodnocena pouze jedna útěcha a to jako útěcha hlavního pořadí, tedy registrovaných. I dospělým hráčům přišel poblahopřát pan starosta.

 

Městské části Praha-Ďáblice děkujeme za dodání pohárů a medailí a dále za upomínkové předměty a sladkosti pro účastníky dopoledeních mládežnických kategorií včetně propagace tohoto turnaje.

 

Podrobné výsledky z turnaje zveřejníme po zpracování příští týden. Video z celého turnaje najdete na youtube kanálu TTC Praha - https://www.youtube.com/@ttcpraha-klubstolnihotenis3689. Fotky ze stupňů vítězů najdete na Instagramu TTC Praha https://www.instagram.com/ttcpraha/.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 27.07.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT