Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Novoroční turnaj vyhráli Bašta, Novák a Přenosil

Fuček Miloslav

06.01.2024

Reportáže

Přečteno: 99

Komentářů: 0


Za účasti 35 hráčů se dnes hrál ve čtyřech věkových kategoriích Novoroční turnaj.


V nejmladší kategorii U11 se dnes sešlo 11 hráčů, takže se lotos poprvé hrála samostatně bez spojování s jinou kategorií. Dvouhru vyhrál Lukáš Přenosil z TTC Brandýs n. Labem před Matoušem Límanem z Kotlářky Praha a Václavem Knotkem z TTC Praha. O čtyřhru v této kategorii moc zájem nebyl, takže se hrálo rovnou finále v němž Benedikt Buček a Matouš Líman porazili sestry Fejksovy.

 

Kategorii U13 opanoval františek Novák z TJ Aero Odolená Voda, který ve finále porazil Milana Rybáře z SKST Úvaly. Třetí místo vybojoval Lukáš Hanišák z TJ Aero Odolná Voda. čytřha patřila bratrům Hanišákovým, kteří ve finále porazili Přenosila s Rybářem. Třetí místo potom vybojovali neregistrovaní Ota Trusin aa Václav Buzek.

 

V kategorii U21 kralovali hráči z kategorie U15, takže pořadí dvouher obou těchto kategorií je shodné: 1. Jáchym Bašta - TTC Praha, 2. Zuzana Andrejsová - SK Zomka Nymburk, 3. Tomáš Hrubý - TTC Klánovice. Čtyřhry vyhráli Zdeněk Horčík a Tomáš Hrubý z Klánovic, kteří ve finále porazili Jáchyma Baštu s Michalem Vajdou z TTC Praha. Třetí skončili Matěj kolínek (Sparta Praha) a Kryštof Mikulka (TTC Klánovice).

 

Turnaj cenami podporuje firma STENmarketing. Kopletní výsledky budou zopracovány v nejbližších dnech a najdete je na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Kopletní videa z turnaje najdete na https://www.youtube.com/@oddilmladezettcpraha5932. Pořadí 10. ročníku najdete v nejbližších dnech na https://www.pinecvpraze.cz/poradi.php?id=10. Dalším turnajem, kterým bude Zimní turnaj, pokračujeme v sobotu 3. 2. 2024.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 27.07.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT