Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Pozvánka na Jarní turnaj

Fuček Miloslav

21.02.2023

Pozvánky

Přečteno: 185

Komentářů: 0


Zveme vás na Jarní turnaj, který je závěrečným turnajem základní části 9. ročníku Velké ceny CST Ďáblice.


Jarní turnaj se koná v sobotu 18. 3. 2023 v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8. Pro tento turnaj je možnost se přihlašovat do úterý 14. 3. 2023. Do systému přihlášek je přidán čas přihlášení, který umožňuje poznat pořadí přihlášek. Při větším počtu přihlášených hráčů než 16, rozhoduje pořadí přihlášek. Hráči přihlášení později, jsou náhradníci. Přihlašuje se výhradně přes http://www.pinecvpraze.cz/kalendar.php.

 

Startovné je 150,-- Kč pro předem přihlášené v uvedeném termínu. Ostatní platí 200,-- Kč. V případě malého počtu hráčů může pořadatel snížit startovné hráčům, kteří startovali dopoledne i odpoledne na druhý turnaj na 100,-- Kč (pouze bylo-li přihlášeno do odpolední kategorie méně než 16 hráčů).

 

Plánované rozdělení věkových kategorií je uvedeno v rozpisu jednotlivých turnajů v kalendáři akcí. Dopoledne se hrají kategorie U11 a U15 a odpoledne U13 a U19. Po uzávěrce přihlášek může být v případě potřeby toto rozdělení změněno, dojde-li ke sloučení některých věkových kategorií z důvodu malého počtu přihlášek.

 

V případě spornosti času přihlášek bude jako rozhodující kritérium použito, zda hráč je není není na černé listině hříšníků, kteří porušují některé z povinností dané rozpisem turnaje. Aktuální černou listinu najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/clistina.pdf, zejména pokud hráč v minulosti byl přihlášen a bez omluvy nepřišel.

 

Znova připomínáme, že od tohoto ročníku se ruší původní systém autorizace, který stejně moc dobře nefungoval, protože autorizační emaily nechodily na freemaily, kterých je většina. Přihlášky bude autorizovat vrchní rozhodčí na základě věrohodnosti kontaktu, uvedeného v přihlášce. Dobrovolně můžete o autorizaci požádat na výše uvedený email. Vzhledem k omezenému počtu míst je potřeba, abyste v případě, že se přihlášený hráč nemůže turnaje nakonec zúčastnit, jej neprodleně omluvili na email prihlasky(zavináč)pinecvpraze.cz popř. jde-li o omluvu na poslední chvíli formou SMS na tel. 603 451 965. V současné verzi jsou hráči uvedeni jako autorizovaní hráči přijatí do turnaje, hráči uvedení na autorizaci jsou buď náhradníci (je-li již turnaj zaplněn) a nebo jejich přihláška čeká na schálení.

 

Upozorňujeme, že systém eviduje každou kategorii jako samostatný turnaj. Proto není možno, přihlašovat všechny hráče oddílu různých věkových kategorií z „jednoho místa“, tj. z jedné kategorie. Je nutné pokud přihlašujete hráče do kategorie U11 jej přihlásit z turnaje této kategorie a ještě po té, co v řádku 1 vyberete z nabídky jméno hráče, je nutno uvést do řádky 2 znovu kategorie napsáním čísla kategorie 11 (bez U). Pokud potom přihlašujete dalšího hráče do kategorie U13, je nutno přejít do turnaje kategorie U13 a tam hráče obdobným způsobem přihlásit. Vždy si zkontrolujte, zda se jméno hráče objevilo v seznamu přihlášených hráčů. Pokud ne, je to s největší pravděpodobností z důvodu chybného vyplnění kategorie. Věnujte pozoronost i vyplnění řádku 3 a 4, protože na základě těchto údajů potom vrchní rozhodčí hráče autorizuje nebo ne.

 

Po tomto turnaji bude uzavřeno pořadí čtyřher, které bude pro tento ročník konečné. V dvouhrách bude stanoveno pořadí, podle nějž budou nominováni hráči na finálové turnaje TOP 16.

Hráči našeho oddílu se přihlašují na turnaj prostřednictvím trenéra buď na tréninku nebo emailem. 

 


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT