Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Vánočního turnaje jsou Hanišák L., Frydrych, Horčák V. a Jablončík

Fuček Miloslav

17.12.2022

Reportáže

Přečteno: 171

Komentářů: 0


Za účasti 46 hráčů dnes proběhl Vánoční turnaj. Původně bylo přihlášeno přes 50 hráčů, ale chřipky a angíny tento počet razantně snížily.


Dopoledne se hrála kategorie U11 za účasti deseti hráčů. Dvouhru vyhrál Lukáš Hanišák před svým bratrem Tomášem (oba TJ Aero Odolená Voda) a třetím Adanen Burešek z TTC Praha. Čtyřhru v konkurenci tří párů vyhráli bratři Hanišákovi před Adamem Burešem (TTC Praha) a Ondřejem Skočdopole (Sparta Praha) a třetími Eliškou Bílkovskou (TTC Praha) a Faustýnou Fejksovou (TJ Sokol Dřínov).

 

Souběžně se ještě hrála kategorie U15, v které se sešlo deset hráčů. Vyhrál Vojtěch Horčák z Klánovic, který ve finále dvouhry porazil Terezu Vyvialovou (TJ Sokol Všetaty), Třetí místo vybojovala Tereza Rousková z Kotlářky Praha. Čtyřhru ovládly Anežka Rousková a Kateřina Součková (obě z Kotlářky Praha) před Martinem Fafkem (TJ Neratovice) a Vojtěchem Horčákem (TTC Klánovice) a před Matyášem Musilem (TJ Neratovice) a Terezou Vyvialovou (TJ Sokol Všetaty).

 

Odpoledne se hrála kategorie U13, v níž se sešlo 14 hráčů. Dvouhry vyhrál Pavel Frydrych (TJ Sokol Všetaty), který ve finále porazil 3:2 Matěje Hlocha (TJ Sokol Roztoky). Třetí místo vybojoval Lukáš Hanišák (TJ Aero Odolená Voda). Čtyřhru vyhráli Matěj Hloch (TJ Sokol Roztoky) a Pavel Frydrych (TJ Sokol Všetaty), Kteří ve finále porazili bratry Hanišákovy (TJ Aero Odolená Voda). Třetí místo vybojoval Jáchym Bašta (TTC Praha) s Petrem Sobolem (TTC Klánovice).

 

Další odpolední kategorií byla U19, v které se sešlo 14 hráčů. Ve finále dvouhry porazil Tomáš Jablončík (TJ Sokol Všetaty) Jana Krojidla (TJ Neratovice). Třetí místo vybojovala Tereza Vyvialová (TJ Sokol Všetaty). Čtyřhru opanovali Tomáš Jablončík a František Štich (oba TJ Sokol Všetaty), kteří ve finále porazili Vojtěcha Horčáka (TTC Klánovice) a Filipa Čábelu (TTC Praha). Třetí skončili Jan Krojidlo a Martin Fafek (oba TJ Neratovice).

 

Podrobné výsledky budou v průběhu příštího týdne a najdete je na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky.php. Videa z turnaje najdete na https://www.youtube.com/channel/UCq5UeVwhy5UAOcXC1GXe2QQ. Až budou zpracovány fotky z turnaje, odkaz na ně najdete na http://www.pinecvpraze.cz/foto.php.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT