Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Dotace na kempy a potahy na pálky

Fuček Miloslav

05.08.2014

Informace

Přečteno: 1420

Komentářů: 0


Dostali jsme dotaci na mládež od České asociace stolního tenisu, která se bezprodstředně na naše hráče promítne v podpoře letních kempů a příspěvku na potahy.


Z dotace od část budeme našim hráčům mládežnických kategorií přispívat:

 

1) na kempy – každý účastník kempu v Sadské dostane příspěvek 500,-- Kč na kemp, kdo jede na dva tak 2 x 500,-- = 1.000,-- Kč.

 

2) na potahy na pálky. Část potahů bylo obměněno už před prázdninami. Část budeme obměňovat na podzim. Příspěvek na potah je ve výši 50% ceny.

 

V září se budou vybírat oddílové příspěvky na nové pololetí a od nich tuto dotaci odečteme, tzn. hráč zaplatí o ni méně. Na prvním tréninku obdrží každý hráč pokyn, kolik má platit (v závislosti na tom, kolikrát týdně bude trénovat).

 

Další obměny potahů pálek budou probíhat v měsísích září až listopad 2014. Podmínkou příspěvku na potah je konzultace s trenérem, který následně výměnu potahu zařídí. Hráči, kteří si budou měnit potah už v tomto období, zaplatí už pouze polovinu ceny. Protože částka je limitována výší 2.500,-- Kč, budou brána Tato kritéria:

1. pořadí žádosti o obnovu potahu

2. zapojení hráče do soutěží = reprezentace oddílu (kategorie mládeže, dospělí i jako jednotlivec na pražských Grand Prix)

 

Doporučujeme obměnu potahů neodkládat, protože peníze mohou dojít. Pokud bude málo požadavků, je možno dotovat hráči oba potahy, při větším množství požadavků pouze jeden. Může se ale stát, že v září zadotujeme hráčům oba potahy a na žádosti podané koncem října nebo v listopadu již nebudou peníze. Prioritu mají i noví hráči s perspektivou a dále hráči, kteří se rozhodnou přejít s hobby pálky na lepenou pálku. Z dotace nelze přispívat na dřevo.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT