Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Dvě čtvrtá místa z útěchy dnešního turnaje Grand Prix U17 a U13

Fuček Miloslav

27.03.2022

Reportáže

Přečteno: 332

Komentářů: 0


Bára tentokrát na dnešním turnaji Grand Prix kategorií U13 útěchu nevyhrála. Filip Č. v kategorii U17 vyhrál v 1. kole útěchy, do finále nepostoupil, ale v boji o třetí místo v útěše neuspěl. Je to ale stejně jeho dosud nejlepší výsledek na turnaji Grand Prix.


Kategorie U17, v které startoval Filip Č. byla dnes silně obsazená, protože turnaj je v termínu, kdy se nehraje liga. Tím pádem zde byli silní hráči, kteří jinak dávají přednost lize a díky tomu se několik silných hráčů, kteří hrávají turnaj A dostali tentokrát to turnaje B. Pro Filipa Č. je handicapem, že začal stolní tenis hrát poměrně pozdě a jeho soupeři v této kategorii mají herně několik let náskok. Škoda, že Filip nedotáhl poslední zápas do vítězného konce, když už vedl 2:0 na tohoto soupeře herně měl.

 

Ve skupině měl filip čtyři soupeře, z nichž dva byli jasně na postup. Z těch zbylých Filip jednomu podlehl 0:3 a druhého porazil 3:0. Ve skupině skončil čtvrtý. jeho soupeři byli vyrovnaní a bvyl mezi nimi kolotoč, protože se vzájemně posporáželi.

 

Kategorie U13 byla také poměrně silná. Bára porazila Mandata ze Sparty, s kterým u nás v Ďáblicích prohrála. Na Kézra z Kotlářky nestačila, ale hrála s ním vyrovnaně. Vyrovnaně hrála i s Hofmannem s Elizzy, nad kterým vedla 2:1 a měla náskok i v čtvrtém setu. Pak ale přišel Hofmanův nástup, šňůra bodů, kterou njsme sice přerušili time outem, ale Hofman stejně set dotáhl do vítězného konce. V rozhodujícím setu už potom oopanoval situaci a vyhrál 3:2.

 

Bára v prvním kole útěchy porazila mladšího Kézra, potom ale podlehla v boji o postup do finále útěchy a nakonec nevybojovala ani třetí místo. Skončila tak stejně jako Filip Č. čtvrtá.

 

Turnaje se nezúčastnil Tomáš Š., jehož role by zde byla o poznání lehčí, protože hraje stejně dlouho jako Filip Č. a má i přibližně jeho výkonnost, což by v kategorii U13 mělo stačit i na postup v B turnaji do hlavní soutěže. Horčí to bude mít za rok v kategorii U15, zejména, když letos nebyl zatím na žádném turnaji Grand Prix a bez turnajových zkušeností a hry proti lepším hráčům bude těžko se svými soupeři vrstevníky držet krok.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT