Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi Jarního turnaje se stali Macek, Jedlička, Kulíšková a Bednář

Fuček Miloslav

19.03.2022

Reportáže

Přečteno: 332

Komentářů: 0


Na dnešním Jarním turnaji se navzdory jarním prázdninám sešlo ve čtyřech kategoriích celkem 37 hráčů. V dvouhrách vyhráli Lukáš Macek (U19), Karel Jedlička (U15), Liliana Kulíšková (U13) a Filip Bednář (U11).


Dopoledne se hrála kategorie U15, v které se sešlo pouze deset hráčů. Dvouhry se hrály ve dvou pětičlenných skupinách. Vítězem se stal Karel Jedlička z KST Vršovice, který ve finále porazil Františka Šticha ze Sokola Vysočany. Třetí místo vybojovala Tereza Vyvialová před Matějem Kulíškem (oba Sokol Všetaty). TTC Praha v této kategorii zastoupení nemělo.

 

Čtyřher se zúčastnily čtyři páry, takže se hrálůo systémem každý s každým a dopadlo to takto: 1. Matěj Kulíšek a Františel Štich (oba TJ Sokol Všetaty), 2. Tereta vyvialová (TJ Sokol Všetaty) a Karel Jedlička (KST Vršovice), 3, Šimon Špaldoň a Martin Fafek (oba TJ Neratovice).

 

Odpoledne o hodinu dříve než jindy (tedy už od 14 hodin), se hrály souběžně kategorie U19 a společně U11 a U13. V dvouhrách U13 se nejlépe dařilo Lilianě Kulíšková (SKST Teplice), která ve finále porazila Jakuba Gajdošík (STC Slaný). Třetí místo vybojoval teprve osmiletý Filip Bednář (Kotlářka Praha), když porazil desetiletého Alberta Jana Grzonku (STC Slaný) 3:2. Z našich hráčů obsadil Tomáš Šubert páté místo, Bára Ševčíková skončila sedmá, a Verinika Kostlivá devátá.

 

Ve čtyřhře U13 bylo toto pořadí: 1. Liliana Kulíšková (SKST Teplice) a Filip Bednář (Kotlářka Praha), 2. Jakub Gajdošík a Albert Jan Grzonka (oba STC Slaný) a 3. Filip Rajtner (TJ Sokol Dřínov) a Tomáš Šubert (TTC Praha).

 

V kategorii U11 byla hodnocena pouze dvouhra, protože ve čtřyhře nebyl sestaven v této kategorie ani jeden pár. Pořadí dvouhry U11: 1. Filip Bednář (Kotlářka Praha), 2. Albert Jan Grzonka (STC Slaný) a Jan Jakoubek (TTC Praha).

 

V nejstarší kategorii U19 bylo z původně přihlášených devatenácti hráčů nakonec jenom patnáct. Dvouhru této kategorie vyhrál Lukáš Macek (KST Vršovice) před Rozálií Feriovou (TJ Sokol Dřínoc) a 3. Tomášem Jablončíkem (TJ Sokol Všetaty). Čtyřhry dopadly takto: 1. Tomáš Jablončík (TJ Sokol Všetaty) a Rozálie Feriová (TJ Sokol Dřínov), 2. Lukáš Macek a Karel Jedlička (oba KST Vršovice) a 3. Pavel Hrdálek (TJ Neratovice) a Tereza Vyvialová (TJ Sokol Všetaty). Umístění našich hráčů: 8. Michal Vajda, 13. Filip Čábela.

 

Podrobné výsledky budou vydány v průběhu příštího týdne a najdete je na www.pinecvpraze.cz. Osmý turnaj Velké ceny CST, kterým bude Aprílový turnaj, se koná za tři týdny v sobotu 9. 4. 2022. Po něm bude stanoveno pořadí a nominace do finálových turnajů TOP 16.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT