Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězi včerejšího Zimního turnaje se stali Bednář, Šubert, Šťastný a Hurdálek

Fuček Miloslav

20.02.2022

Reportáže

Přečteno: 340

Komentářů: 0


Včera se odehrál šestý turnaj osmého ročníku Velké ceny VST Ďáblice za účasti 52 hráčů v celkem čtyřech věkových kategoriích.


Zimní turnaj začal dopoledne kategorií U15, v které se sešlo 17 hráčů. Dvouhru vyhrál Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který ve finále porazil v pětisetové bitvě Karla Jedličku z KST Vršovice. Třetí místo vybojoval Matěj Kulíšek z TJ Sokola Všetaty, když také v pětisetové bitvě porazil Ondřeje Homolu z TJ Neratovice.

 

Ve čtyřhrře vyhráli Karel Jedlička (KST Vršovice) a Jan Kittnar (TTC Praha), kteří ve finále přehráli Matěje Kulíška s Františkem Štichem (oba TJ Sokol Všetaty) 2:0. Třetí místo vybojovali bratři Horčákovi z TTC Klánovice.

 

Odpoledne se hráli společně kategorie U19 a souběžně s ní spojené do jednoho turnaje kategorie U11 a U13.

 

Kategorii U19 vyhrál Pavel Hurdálek z TJ Neratovic, který ve finále porazil 3:0 Lukáše Macka z KST vršovice. V boji o třetí místo porazil Václav Kopecký z TJ Sokola Všetaty 3:1 Karla jedličku z KST Vršovice.

 

Ve čtyřhře vyhráli Rozálie Feriová (TJ Sokol Dřínov) a Pavel Hurdálek (TJ Neratovice), před Karlem Jedličkou a Lukášem Mackem (oba KST Vršovice) a Terezou Vivialovou (TJ Sokol Všetaty) s Václavem Kopeckým (TJ Sokol Všetaty), kteří porazili 2:0 Michala Vajdu (TTC Praha) a Marka Přibyla (SK Zonka Nymburk).

 

Kategorii U13 vyhrál Tomáš Šubert z TTC Praha, který ve finále porazil 3:2 Lilianu Kulíškovou z SKST Teplice. V boji o třetí místo porazil Zdeněk Horčíkl z TTC Klánovice 3:0 Barboru Ševčíkovou u TTC Praha.

 

Čtyřhra U13 byla triumfem TTC Praha, kde se ve finále utkali Tomáš Šubert a Richard Lonek proti Barboře Ševčíkové a Veronice Kostlivé (všichni TTC Praha), Třetí místo vybojovaly Liliana Kulíšková (SKST Teplice) s Veronikou Sedláčkovou ze Slovanu Bohnice. Těsně za nima zůstali vítězové kategorie U11 Adam Měcháček a Norbert Kos (oba KST Vršovice)

 

Kategorii U11 vyhrál Filip Bednář z Kotlářky Praha před Adamem Měcháčkem z KST Vršovice a Viktorií Kulíškovou z SKST Teplice. Ve čtyřhře byli nejlepší Adam Měcháček a Pavel Kos (oba KST Vršovice) před Viktorií Kulíškovou (SKST Teplice) s Filipem Bednářek (Kotlářka Praha) a Dominikem Navrátilem a Janem Jakoubkem (oba TTC Praha).

 

Podrobné výsledky najdete v průběhu příštího týdne v sekci výsledky.

 

Z hráčů TTC Praha se v kategorii U15 zúčastnili Jan Kittnar, Aneta Jünglingová, Richard Najman, Jan Kyselka a Vojtěch Španil. V U13 startovali Tomáš Šubert, Richard Lonek, Barbora Ševčíková a Veronika Kostlivá. V kategorii U19 jsme na turnaji Měli Michalůa Vajdu, Filipa Čábelu a Tomáše Pytelku a v kategorii U11 Dominika Navrátila a Jana Jakoubka.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT