Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Michal s Filipem na BTM U19 sbírali zkušenosti

Fuček Miloslav

05.02.2022

Reportáže

Přečteno: 392

Komentářů: 0


Na dnešní BTM divize B se z pozice náhradníků dostali v kategorii U19 Michal a Filip Č. Honza Kittnar byl nominován v kategorii U15, ale účast mu překazila karanténa. Turnaj U19 vyhrál Ondřej Pešek, který ve finále porazila Jana Pachnera. Michal si ve skupině zahrál s oběma.


V kategorii U19 se sešlo celkem šestnáct hráčů, kteří hráli ve čtyřech skupinách. Michal měl ve skupině Ondřeje Peška, Jana Pachnera a Adama Gräfa. V tomto složení skupiny byly obě postupová místa rozebrána a můj typ na finále vyšel. Skupinu vyhrál bez ztráty setu Ondřej Pešek, druhý skončil Jan Pachner, který ve zbylých zápasech také neztratil set. Michal na Adama Gräfa nestačil, což se dalo čekat, když Gräf hraje o dvě třídy vyšší soutěž.

 

Těžkou roli měl i Filip Č, který nestačil na Wintra, Cincibuse ani Mihalachiho. Filip Č. do útzěchy nešel a odešel po čtyřhře. V ní měli s Michalem také těžkého soubeře, kterým byl Pešek s Kuchtou.

 

Michal potom v 1. kole útěchy narazil na Cincibuse, s kterým prohrál, ale v třetím setu jej trochu potrápil.

 

Pachner i Pešek nebyli dva roky na turnajích a tak byli žebříčkově hodně podceněni. Ve čtvrtfinále porazili oba své soupeře velice hladce a hrát naplno museli až od semifinále. Spolu se potom utkali znovu ve finále, kde Pešek porazil Pchnera 3:1.

 

Ondřej Pešek je zkušeným hráčem, který hrál před třemi lety 3. lůigu proti našemu Áčku. Má bronzovou mediali z dvouhry z Mistrovství republiky v kategorii mladšího žactva, kde ve čtvrtfinále porazil Adama Štalzera a v semifinále Matěje Stacha a až ve finále podlehl Šimonu Bělíkovi 0:3. Spolu s Ondrou Květonem má i několik medailí za čtyřhru.

 

Jan Pachner hrál před třemi roky také 3. ligu proti našemu Áčku. Jako nejmladší žák byl na pražském turnaji Grand Prix, kam přijeli spolu s Ondřejem a Tomášem Květonovými a s Vítkem Špalkem. Pachner na tomto turnaji podlehl ve finále Ondrovi Květonovi. Vítek Špalek skončil třetí, když porazil Tomáše Květona. Vítek Špalek byl také na dnešním turnaji BTM a probojoval se do čtvrtfinále.

 

Zítra BTM pokračuje kategoriemi U13 a U17. V U13 se na turnaj chystá Tomáš Š. a v U17 znovu Filip Č. V historii TTC Praha tak máme již šest hráčů, kteří hráli na BTM a zítra jejich řady rozšíří jako sedmý Tomáš Š.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Středa 24.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT