Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Honza a Bára na BTM ve Vlašimi

Fuček Miloslav

22.11.2021

Různé

Přečteno: 384

Komentářů: 0


Honza Kittnar a Bára Ševčíková se zúčastnili o víkendu BTM ve Vlašimi, kam byli nominováni na základě pražských žebříčků.


Honza i Bára na turnaji ve Vlašimi sbírali cenné zkušenosti a současně reprezentovali TTC Praha. Tyto republikové turnaje mají vysokou úroveň. Pro naše hráče jsou nyní spíše o sbírání zkušeností. Pro Ttc Praha je to návrat na tyto turnaje po přestupu Lukáše Martinka do Sparty. V historii TTC Praha se těchto turnajů účastnili zatím pouze čtyři hráči. Prvním byl Vašek Podrazil, který nyné hraje úspěšně za El Niňo. Druhým byl Lukáš Martinek, který také na prvním BTM pouze sbíral zkušenosti a vítězství si začal připisovat až od druhého turnaje.

 

U Honzy, který hrál kategorii U15 v sobotu je pozitivem jeho vyvovnaný boj s prvním nasazeným hráčem v jeho skupině. Dobrý výkon podal potom i v prvním kole útěchy. I Bára nechala v neděli v kategorii U13 za stoly maximum. Na nasazenou jedničku, která byla současně jedničkou ceého turnaje B divize sice nestačila, ale s ostatními bojovala poměrně vyrovnaně. Nejvyrovnanější měla asi zápas v prvním kole útěchy.

 

Věřme, že řady hráčů z řad TTC Praha se budou na BTM rozšiřovat. Honzovi a Báře děkujeme za reprezentaci klubu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT