Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Tréninky v uplynulém a příštím týdnu

Fuček Miloslav

21.05.2021

Informace

Přečteno: 510

Komentářů: 0


Po začátku rozvolňování za sebou máme první týden tréninků s omezením na dvojice. Od příštího týdne už smějí být skupiny po dvanácti, což nám při šesti stolech stačí.


Uplynulý týden byl poměrně hektický, protože na každém tréninku se musely předem určené tréninkové dvojice měnit na poslední chvíli, když někdo nedorazil a nebo se omluvil až těsně před tréninkem. V nadcházejícím týdnu naštěstí tento problém už odpadá a zo tohoto hlesika už můžeme trénovat normálně – rozcvička po celé hale, možnost dle potřeby měnit trénující dvojice a nakonec tréninku bude moct být i Žumpa.

 

Stále platí povinnost testování. Uznávají se testy ze školy – antigenní platí 72 hodin a PCR test platí 7 dní. Od příštího týdne by už měli mít všichni prezenční výuku, takže v pondělí a středu by měli většině platit testy ze školy. Ve čtvrtek je možno si udělat před tréninkem samotesty, akorát je potřeba přijít dříve – ideálně o 20 minut. Na některých školách budou testy PCR, ale obtýden. Tam je potřeba to nahlásit trenérovi a zajistíme samotesty na netestovaný týden.

 

Budeme čekat na další rozvolnění od 31. 5. 2021, které už asi neovlivní naše tréninky, ale dává šanci na pořádání turnajů. Bližší informace k tréninkům v příštím týdnu obdržíte v pátek nebo sobotu emailem.  


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Středa 24.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT