Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Průzkum k rozvolňování vnitřního sportu a našich tréninků

Fuček Miloslav

17.04.2021

Informace

Přečteno: 475

Komentářů: 0


Vypadá to, že v průběhu května by se možná mohly konečně rozeběhnout tréninky, proto budeme aktualizovat průzkum zájmu a podmínek.


Před časem jsme dělali mezi členy a rodiči průzkum, za jakých podmínek by byli ochotni akceptovat obnovení tréninků s ohledem na různé možnosti epidemiologických omezení. Shodli jsme se na tom, že v rouškách trénovat nebudeme, pouze pokud by to šlo aspoň s miništíty. Tato varianta ale nyní moc pravděpodobná není, když roušky nahradily respirátory. Ve hře jsou teď jiné varianty a to pravděpodobně požadavek na testování, časem popř. na očkování (to ale nyní zejména u dětí aktuální není).

 

Děti jsou testovány ve škole dvakrát týdně, což by snad mělo stačit i pro tréninky. Ale děti mají ve škole mají rotační výuku, což znamená, že v jednom týdnu testovány nejsou. V těchto týdnech by se teoreticky mohly otestovat před tréninkem pomocí neinvazivních samotestů, které by zajistil oddíl. Akorát by bylo potřeba, aby na trénink dorazili o 15 minut dříve, aby byl na samotest a jeho vyhodnocení dostatek času.

 

Dalším faktorem bude omezení počtu osob na tréninku v uzavřeném sportovišti. Pokud by mohlo trénovat aspoň 10 dětí, tak podle minulého průzkumu by to mělo stačit, protože část dětí bude čekat až budou zcela zrušena omezení pro vnitřní sportoviště. Pak samozřejmě nebudou ani tyto limity počtu.

 

V průběhu příštího týdne rozešleme průzkumový dotazníček Covid – průzkum 2, kde budeme aktualizovat názory a požadavky členů a jejich rodičů, podle nichž potom zvládneme rychleji tréninky obnovit. Teoreticky může dojít i k tomu, že budou ze začátku moct být na tréninku jen 4 děti (2 + 2) + trenér. V tom případě by všichni trénovali nejdříve pouze jednou týdně a bylo by nutnédo jednotlivých dvojic dávat děti přibližně stejné výkonnosti. Řešilo by se i to, zda by se zvládly uskutečnit třeba dva tréninky po sobě, protože celkově máme více jak 12 dětí, které měly zájem trénovat od počátku.

 

Na základě výsledků průzkumu a ostatních vlivů, jako jsou maximální počty ve skupině a možnost konání jiných aktivit v Centru stolního tenisu Ďáblice (tréninky registrovaných hráčů, činnost rekreačního oddílu či turnaje pro veřejnost) potom uspořádáme co nejrychleji tréninky.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT