Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Formální ukončení 1. pololetí předáním cen

Fuček Miloslav

20.02.2021

Různé

Přečteno: 499

Komentářů: 0


Ve čtvrtek bylo formálně uzavřeno první pololetí individuálním předáváním cen za pololetní bodování.


Ve čtvrtek 18. února 2021 se odpokledne konalo předávání cen za pololetní borování, které probíhalo před Centrem stolního tenisu Ďáblice. Předávání probíhalo podle harmonogramu tak, aby se jednotliví hráče nepotkávali.

 

Hráči si na svůj zvolený čas naplánovali povolenou zdravotní procházku, v rámci níž se stavili pro svoje ceny. Předání cen proběhlo venku před vchodem v rouškách. Poté byl vítěz s cenou vyfocen z bezpečné vzdálenosti, aby si mohl na focení venku na chvíli roušku sundat.

 

 

 

 

 

 

Bodování vyhrál Filip Č., který si odnesl poukázku na nákup ve Vše na stolní tenis v hodnotě 500,-- Kč a oddíloový kalendář, který obsahuje přes padesát fotografií současných i minulých hráčů oddílu mládeže TTC Praha.

 

 

 

 

Cenu si z časových důvodů zatím nepřevzal celkově druhý Michal V., který vyhrál poukázku na nákup ve Vše na stolní tenis v hodnotě 300,-- Kč, stolní kalendář oddílu mládeže TTC Praha a poukázku 100 Bonů CST (hodnota 100,-- Jč) na nákup v recepci Centra stolního tenisu Ďáblice.

 

Třetí Tomáš P. se také osobně nemohl kvůli celodenní školní on line výuce dostavit a tak mu ceny převzal starší bratr.

 

Čtvrtý Honza vyhrál 200 Bonů CST a stolní kalendář oddílu mnládeže. Za Bony si rovnou v recepci stihl nakoupit. Pátý Ríša, který vyhrál 100 Bonů a stolní kalendář oddílu mládeže si také za Bony CST rovnou nakoupil. Šesté místo obsagdil Ondra Š., který vyhrál 50 Bonů CST a stolní kalendář oddílu mládeže. I on si za Bony CST rovnou nakoupil. Šestá Veronika si vyzvedeávakla cenu jako první a také vyhrála stolní kalendář oddílu mládeže a 20 Bonů CST, které také na recepci rovnou utratila.

 

Předání cen ukončil sedmý Tomáš Š., který si převzal stolní kalendář oddílu mládeže. Bodování přípravky vyhrál Adam P., který si také převzal jako cenu stolní kalendář oddílu mládeže. Tím je první pololetí uzavřeno, bohužel ho větší část proběhla v lock downu pouze prostřednictvím on line soutěže a sportovní výzvy.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT