Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Třinácté kolo on line soutěže

Fuček Miloslav

23.11.2020

Soutěž

Přečteno: 507

Komentářů: 0


Ode dneška platí 4. stupeň pandemického rizika a tak nás odděluje od opětovného zahájení tréninků ještě jeden stupeň.Vyhlašujeme třinácté kolo naší on line soutěže, které teoreticky může být předposlední.


Tento týden vstupujeme v průběžném úkolu do šestého sedmidenního cyklu. V něm budeme pokračovat ve zpětné vazbě, která se osvědčila a přináší výsledky. Těm, kdo mají různorodé cvičení pomáhá o něm i přemýšlet. Ne u všech cviků je důležitý výkon (poček topakování) nebo rychlost. V tomto cyklu po vás chceme, abyste každý cvik individuálně posoudili a zhodnotili, jak jej nejlépe provádět a na co se u něj zaměřit, aby to bylo pro vás nejúčinnější. Alespoň některé dny můžete např. Zařadit i druhou fázi, jako to dělá pravidelně Filip Č., tj. jít si zaběhat, zajezdit na kole či máte-li doma rooped, využít ho. Zdravá je i chůze. Iniciativě se meze nekladou, každý máte jiné podmínky. Dále u výkonnostních posilovacích cviků, můžete zkusit přidávat čas nebo počty sérií (záleží na tom, jak je cvik stavěný).

 

Protože tento cyklus může být poslední, zkuste jej zpestřovat a nad cviky více přemýšlet. V této nápaditosti zatím vede Filip Č. Mimo 5 bodů navíc za zpětnou vazbu, kterou jsme zavedli v předchozích kolech, můžete získat ještě až dalších 5 bodů

 

Úkol 37

 

V tomto úkolu budeme opět cvičit Prkno. Zvládnete jej 4 minuty? Pokud ne, pošlete čas, jak dlouho jste v něm vydrželi. Za výkon cviku můžete získat až 10 bodů a dalších deset bodů za zaslané video.

 

Úkol 38

 

Jak často se může hráč v průběhu setu v zápasu otřít ručníkem? Vyber jedinou úplně správnou odpověď.

 

a) po každém šestém míčku od začátku sady

b) vždy, když to potřebuje, ale se souhlasem rozhodčího u stolu

c) po každém šestém míčku od začátku sady a při změně stran v rozhodující možné sadě.

 

Za správnou odpověď získáš 5 bodů.

 

Úkol 39

 

Pinkání míčkem jsme již několikrát dělali. Tentokrát ho skusíme znoval, ale zase jinak. Zkuste minutu pinkat míčkem v tureckém sedu, přičemž opět musíte pinkat střídavě různými stranami pálky. Pokud vám míček spadne, seberete jej a pokračujete v pinkání dál bez zastavení času. Hodnocen je počet odpinků na pálce. Aspoň poznáme, jestli je těžší pinkat při dřepech nebo v tureckém sedu :) Za výkon získáte až 10 bodů, za zaslané dieo dalších deset bodů.

 

Termín pro zaslání odpovědí, tzv. motivační termín, chtete-li získat 20 bodů, je do středy 25. 11. 2020. Stačí-li vám deset bodů, stačí když odpověď poštele do soboty 28. 11. 2020. Praktické úkoly můžete posílat až do úterý 24. 11. 2020.

 

Další kolo vyhlásíme ve středu 25. 11. 2020 a obě tato kola budou vyhodnocena v neděli 29. 11. 2020.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT