Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Po druhém týdenním cyklu průběžného úkolu on line soutěže

Fuček Miloslav

05.11.2020

Soutěž

Přečteno: 502

Komentářů: 0


Z šesti soutěžících, kteří posílají pravidelně výsledky do průběžné soutěže, dokončili včera všichni druhý sedmidenní cyklus.


Protože šest soutěžících dokončilo včera druhý sedmidenní cyklus průběžné soutěže denního cvičení, přinášíme, stejně jako před týdnem, průběžné rámcové mezihodnocení tohoto průběžného úkolu.

 

Úvodem jedno důležité upozornění, které vyplývá z některých odpovědí na úkol č. 21 ze 7. kola. Hlášení do průběžné soutěže je možno posílat maximálně za sedm dní v jednom hlášení a musí obsahovat co konkrétně bylo cvičeno a v jakém objemu (množství). Tato podmínka byla stanovena hned při vyhlášení!!! Proto na tyto úkoly, i když jsou charakteru praktických úkolů, se nevztahuje možnost neomezeného dodatečného zaslání. Protože to ale nemusel každý správně pochopit, vyhlašujeme přechodný stav, kdy ten kdo zahájil tento průběžný úkol a začal denně cvičit, ale neposlal o tom dosud žádné hlášení, jej může zaslat zpětně, avšak nejpozději do soboty 7. 11. 2020.Po tomto datu bude bez výjimky platit, že zpětně bude možno započítat pouze sedm dní, což je nejdelší povolený internval na zasílání hlášení do tohoto průběžného úkolu. K zahájení této soutěže je nutný též tréninkový plán, který musí obsahovat cviky s počty opakování (např. Tlačítka 5 x po 30 s) a pokud jsou cviky ve všech dnech stejné, je potřeba to též zdůraznit (protože většina hráčů je obměňuje). Za tréninkový plán tedy nejde považovat soupis sedmi různých cviků, protože z něj není patrno, zda jsou cvičeny v jednom dni po jednom nebo po kolika nebo zda je každý z nich cvičen jeden den jednou nebo víckrát. Body přidělované za tuto soutěž jsou udělovány na základě intentity cvičení (počtu cviků a z toho vyplývající délky cvičení).

 

Doporučujeme co nejčastější posílání hlášení o tomto cvičení (většina se zúčastněných to dělá denně) a proto za každé samostatné hlášení jsou 2 body. Pošlete-li souhrnně celý týden, máte za to také pouze 2 body, protože jde o jedno hlášení.

 

Jak hodnotit uplynulý týden? Kvalita cvičení šla jednoznačně nahoru. V závěru tohoto týdne se promítla i výzva na zaměření týdne následujícího, kterou jsme vyhlásili, že třetí týdenní cyklus by se měl zaměřovat především na kvalitu provedení. Toto velice svědomitě pojal Filip Č., který je oproti ostatním o tři až čtyři kola napřed, takže už začal se zpětnou vazbou provedení cvičení. Doufám, že jej budou následovat i ostatní, kteří dnes vstupují do třetího týdne (Honza a Ríša do něj vstoupili už včera).

 

Zopakuji ještě jednou priority 3. týdne průběžného úkolu – denního cvičení. Zaměřit se na kvalitu provedení cvičení, tj. např. u Tlačítek a Piana si kontrolovat, zda vždy dáte ruce dlaněmi na desku stolu (nikoli pouze prsty na hranu stolu), popř. zda vám nezůstane jedna ruka ve vzduchu. Dotknout se musí obě ruce. Dále zda u kliků jdete ramenama aspoň do úrovně loktů, u leh sedů, zda opravdu dolehnete zádama až na zem apod. K zpětné vazbě vám půže napomoct video, které posíláte, pokud se na něj podíváte i sami. Součástí hlášení o cvičení by tento týden měl být rozbor chyb, kterých se dopouštíte a který třeba vyčtete právě z videa. Zmínit byste měli i to, pokud ve cvičení tyto chyby nemáte, protože jste je již odstranili, popř. jaké problémy s některými cviky máte. Za tuto „zpětnou vazbu“ můžete od 15. dne (začátek 3. sedmidenního cyklu) cvičení získat až 5 bodů navíc.

 

Jak vypadá mezipořadí po dvou týdnech cvičení, v němž jsou každému započteny body zatím pouze za 14 odcvičených dní + tréninkový plán (aby byly výsledky srovnatelné a všichni měli hodnocen stejný počet dní): 1. Filip Č. 270, 2. Michal V. 263, 3. Ondra Š. 200, 4. Honza 186. 5. Tomáš P. 172, 6. Ríša 147, 7. Veronika 10.

 

V třetím cyklu tato soutěž kulminuje, protože je možno získat pět bodů navíc za tzv. „zpětnou vazbu“.

 

Po skončení on line soutěže se sečtou body za základní číslované úkoly on line soutěže s body za průběžný úkol on line soutěže. V neděli jsme započetli body za on line soutěž do bodování, během dnes započteme i body za průběžný úkol a to body k 14. dni průběžné soutěže. Do bodování budeme body doplňovat vždy v neděli za číslované otázky a ve čtvrtek za průběžnou soutěž. Kdo sledujete bodování ve vnitřní sekci naší stránky, večer tam už uvidíte nové mezipořadí.

 

Do on line soutěže i jejího průběžného úkolu je možno se stále ještě zapojit, protože není pravděpodobné, že skončí dříve než 20. 11. 2020 (možná později) a v on line soutěži proběhnou ještě nejméně 4 kola (u 2 dalších se můžete ještě zapojit do soboty a u dalších 4 se můžete zapojit aspoň do jejich praktických úkolů). V průběžném úkolu se teprve blížíme do poloviny (jsme maximálně ve dvou pětinách).

 

V neděli vyjde vyhodnocení kol tohoto týdne – sedmého a osmého a příští týden vyhlásíme další dvě kola – v podělí 9. kolo a ve středu 10. kolo.

 

Na závěr musím pochválit všechny, kdo se do průběžného úkolu on line soutěže zapojili a dělají pro sebe něco navíc. Zvažujeme to výrazněji ocenit v bodování za toto pololetí a pokusíme se sehnat v této těžké době aspoň nějaké zajímavější a lepší ceny a to pro prvních pět.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Středa 24.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT