Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Všechny medaile odvezly Všetaty

Fuček Miloslav

20.06.2020

Reportáže

Přečteno: 627

Komentářů: 0


Dnes byla finálovým turnajem TOP 16 zakončena kategorie mladšího žactva. V ní kralovali hráči Všetat, kteří odvezli všechny medaile. Z celkových pořadí dvouher a čtyřher jim patřila polovina medailí.


Finálový turnaj TOP 16 se hrál v patnácti hráči, protože přihlášený Matyáš Petruš z Klánovic nedorazil. Skupinu A vyhrála nasazená Adéla Kůsová, která neztratila ani set. Druhý skončil v této skupině Marek Přibyl také v Všetat. Ve skupině B druhá nasazená Lucie Bartoníčková (TJ Sokol Všetaty) porazila prvního nasazeného Ondřeje Šťastného (TJ Neratovice).

 

V druhém stupi turnaje se hrálo ve čtyřech pavoucích o 1. až 4. místo, 5. až 8. místo, 9. až 12. místo a 13. až 15. místo. Kůsová ztratila první set až v semifinále, kde porazila Šťastného 3:1. V druhém semifinále porazila Bartoníčková 3:1 Přibyla. Kůsová ztratila druhý set až ve finále, kde vyhrála 3:1 nad oddílovou spoluhráčkou Bartoníčkovou. Přibyl potom v boji o 3. místo bvybojoval Všetatům zbylou bronzovou medaili, když porazil 3:1 Šťastného.

 

Kompletní výsledky turnaje najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek185.pdf.

 

Celkově Kůsová vítězstvím ve finálovém turnaji potvrdila vítězství v celém 6. ročníku a odváží si pohár vítěze. Druhé místo celkově potvrdila druhým místem v turnaji Bartoníčková. Šťastnému stačilo 4. místo v turnajin na celkové třetí místo, takže si také odváží pohár. Před tímto turnajem měl šanci sahat po stříbru popř. i po zlatu, to by ale musel vyhrát a své soupeřky nechat dvě místa za sebou. To se mu ale nepovedlo a tak s eumístil na pěkném třetím místě, stejně jako před týdnem v kategorii dorostu. Vybojuje bronz i za týden v kategorii staršího žactva? Tady budou největšími favority Tomáš Jablončík ze TJ Sokola Všetaty a Jan Krojidlo z TJ Neratovic. Tomu se ale před týdnem ve finálovém turnaji dorostu příliš nedařilo a skončil až pátý.

 

Ve čtyřhrách si zlatou medaili odvezl Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který třikrát vyhrál a jednou byl čtvrtý, čímž získal maximum bodů, protože se počítaly tři nejlepší výsledky z čtyř turnajů, na kterých se čtyřhra hrála (na dvou posledních turnajích byla kvůli pandemii koronaviru z bezpečnostních důvodů zrušena). O stříbrnou medaili se podělili Jan Kittnar z TTC Praha a Adéla Kůsová z TJ Sokola Všetaty. Kittnar vyhrál dvakrát se Šťastným a jednou s ním byl druhý. Kůsová vyhrála jednou s Bartoníčkovou a jednou ze Šťastným a jednou byla druhá s Curtisem.

 

Za týden v sobotu 27. 6. 2020 celý 6. ročník Velké ceny CST Ďáblice skončí finálovým turnajem dvou zbylých kategorií – staršího a nejmladšího žactva. A v obou kategoriích to vypadá na vyrovnané urputné boje.  


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT