Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vítězem finálového turnaje TOP 16 dorostu se stal Tomáš Jablončík

Fuček Miloslav

14.06.2020

Reportáže

Přečteno: 641

Komentářů: 0


Včera se konal odložený finálový turnaj TOP 16 dorostu, jehož vítězem se stal Tomáš Jablončík, který tak vyhrál v dvouhrách dorostu celý 6. ročník.


Na finálovém turnaji se sešlo všech šestnáct hráčů díky tomu, že prozřetelně přijel i první náhradník Štěpán Chloupek. A protože nakonec nedorazil hlavní favorit Dominik Kubíček z Kotlářky, přesto že přihlášený byl, dostal Chloupek příležitost jako šestnáctý hráč.

 

Skupiniu A vyhrál překvapivě Denis Kolář z TJ Sokola Českého Brodu, před Lucií Bartoníčkovou z TJ Sokola Všetaty. Nasazený Jan Krojidlo z TJ Neratovice byl překvapivě až čtvrtý. Ve skupině B došlo také k menším překvapením. Nasazený Tomáš Jablončík se zaskočit nenechal a skupinu vyhrál. Druhý nasazený Josef Kahoun ale skončil maž třetí, když podlehl Ondřeji Šťastníému z TJ Neratovice, který tak skončil ve skupině druhý a vybojoval si postup do semifinále.

 

V semifinále překvapil Šťastný podruhé a jednoznačně porazil Koláře. Jablončík to měl těžší, Bartoníčkovou porazil až v pěti setech. Ve finále vyhrálm sice Jablončík 3:0, ale jednoduché to neměl, dva poslední sety vyhrál až v prodloužení 12:10. Kolářm si potom poradil s Bartoníčkovou, kterou porazil 3:1 a vybojoval tak bronzovou medaili.

 

Podrobné výsledky celého turnaje najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek183.pdf.

 

Pro dorostence tak 6. ročník skončil. Pořadím trochu zamíchala neúčast Kubíčka, který byl přihlášený a ani si nedomluvil převzetí cen. Z tohoto důvodu byl dle rozpisu soutěže z medailových pozic ve dvouhře i čtyřhře odsunut. Při jeho neúčasti se do čerla 6. ročníku ve dvouhrách dostal Tomáš Jablončík s 9.800 body. Na druhé místo se posunul Jan Krojidlo z TJ Neratovice s 9.200 body a 8.000 ze zákaldní části by bylo stačilo Dominiku Kubíčkovi na 3. místo. To tak dle rozpisu turnaje nakonec dostal Ondřej Šťastný z TJ Neratovice, který získal 7.500 bodů. Při tom se zúčastnil pouze 3 + 1 turnajů a věkem je zatím ještě mladším žákem.

 

Ve čtyřhrách byla situace velmi vyrovnaná. První tři hráči měli všichni 5.600 bodů. Kahoun ale byl v 4. turnaji, jehož výsledek se nezapočítával šestý, zatím co Kubíček měl jako čtvrtý výsledek až sedmé místo. Jinak oba dvakrát vyhráli a jednou byli pátí. Kubíčkovo druhé místo se ale dle rozpisu turnaje přesunulo na jinak třetího Tomáše Jablončíka, který sine ani jednou nevyhrál, ale dvakrát byl druhý a jednou třetí. Na třetí místo se posunem dostali Denis Kolář a nepřítomná Klára Valentová, které ale Denis cenu i diplom převzal. Oba byli na stejném pořadí, perotož se zúčastnili tří turnajů, kdy vždy hráli spolu. Vybojovali 5.400 bodů za 2., 3. a 4. místa.

 

Ceny za dorost jsou rozdány a před sebou máme finálový turnaj mladšího žactva, který se koná za týden v sobotu 20. 6. 2020, do nějž je nově uzávěrka přihlášek v pondělí 15. 6. 2020. Z nominovaných 16 hráčů je jich přihlášeno zatím pouze 13 a k tomu dva náhradníci. Doufejme, že se přihlásí aspoň ještě jedne hráč, aby se hrálo v plném počtu 16. Účast zatím nepotvrdili, ani se neomluvili Vojtěch Horčák a Matyáš Petruš (oba TTC Klánovice) a Ondřej Rozsíval (TJ Střížkov).

 


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Neděle 19.05.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT