Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Tréninky od 11. 5. 2020 pokračují

Fuček Miloslav

05.05.2020

Informace

Přečteno: 852

Komentářů: 0


Z důvodu otevření Centra stolního tenisu Ďáblice dnem 11. 5. 2020 obnovujeme pokračování tréninků mládeže.


Vláda ČR usneseními číslo 460 a č. 493 z 30. 4. 2020 povolila otevření vnitřních sportovišť až pro sto osob. Z tohoto důvodu bude k tomuto dni otevřeno Centrum stolního tenisu Ďáblice, v kterém trénujeme. Od tohoto dne obnovujeme tréninky a pokračovat budou i turnaje Velké ceny CST Ďáblice.

 

V Centru stolního tenisu budou až do odvolání platit některá omezení. Pro nás je ale důležité že hráči trénující v organizované skupině mohou být v době, kdy trénují a jsou v hracím prostoru bez roušky. Tím pádem lze tréninky obnovit, protože trénovat výkonnostně s rouškou nelze.

 

Nesmí se využívat šatny a sprchy. Děvčata, pokud se budou potřebovat převléct, k tomu budou moc využít část šatny žen, přes kterou se chodí na WC, kam ale musí vstupovat jednotlivě. Vstup na WC je povolen pouze jednotlivě a v roušce. Před odchodem ze záchodu je potřeba si umýt a vydezinfikovat ruce.

 

Pokud hráči právě netrénují, měli by mít roušku – před tréninkem i po tréninku a měli by pokud možno dodržovat odstupy dva metry. I když trénující hráči nemusí při tréninku odstupy dodržovat, doporučuji je dle možnosti dodržovat. Z STP vyřadíme kontaktní cviky, na atletickém žebvříku by měl být současně vždy pouze jeden hráč, při rozběhání doporučuji rozestupy alespoň 3 metry, větší rozestupy si držte i při skánání přes švihadlo.

 

Protože roušku bude potřeba sundavat a nandavat, doporučuji mát na ní sáček nebo něco obdobného, kam je možno ji před tréninkem v hracím prostoru uložit, aby se neznečistila.

 

V centru bude k dispozici dezinfekce, v níž budou průběžně desinfikovány míčky, doporučuji po tréninku vydesinfikovat i pálku, před skákáním přes švihadlo si např. vydesinfikovat držadla švihadla apod.

 

Na recepci bude k dispozici digitální teploměr, kterým budeme dle potřeby měřit hráčům teplotu. Je potřeba, aby na trénink chodili pouze zcela zdraví hráči, hráč se zvýšenou teplotou se nemůže tréninku zúčastnit.

 

Případnou neúčast prosím omlouvejte. Důvodem k omluvě z tréninku je i to, pokud žijete v domácnosti společně s rizikovou osobou (nad 65 let).

 

Tréninky budou probíhat v obvyklých časech. Hráčům z výkonnostní skupiny A, budou-li mít zájem, pokud bude na tréninku volno, umožníme trénovat i víckrát týdně, než v době, kdy jim v tom třeba brání školní rozvrh. Z tohoto důvodu je potřeba případnou neúčast včas omlouvat, abychom tyto místa mohli obsadit dalšími zájemci. Maximální kapacita tréninku je 12 osob + 1 další na robotu. Ve středu ale kapacitu může snížit jedno místo pro sparinga a pokud chceme zařadit trénink podání, je potřeba také jedno umísto odebrat.

 

Prosíme hráče, aby chodlili na trénink včas, aby v ča szačátku tréninku se již rozcvičovali, nikoli aby teprve přicházeli do centra. Počítejte s tím, že je potřeba, abyste se po příchodu přezuli v předsálí, dále si umyli a vydezinfikovali ruce, potom se zaprezentovali s případným změřením teploty a dále se na hale převlékli. Vzhledem k tomu, že školy jsou nyní pro většinu z vás zavřené, neměl by asi včasný příchod na trénink být problém.

 

V sobotu 23. 5. 2020 bude pokračovat Velká cena CST Ďáblice Aprílovým turnajem, na který se můžete hlásit emailem trenérovi nebo osobně na tréninku. Druhý Jarní turnaj bude hned o týden později 30. 5. 2020. Začátkem června se dozvíte, kdo jste se nominoval do finálových turnajů svých kategorií, které budou pro dorost 13. 6. 2020, pro mladší žactvo 20. 6. 2020, a pro nejmladší žactvo a starší žactvo 27. 6. 2020.

 

Soutěž, která nyní porbíhá, bude ukončena posladním 12. kolem v pondělí 11. 5. 2020 s termínem odpovědí do 14.5. 2020, přičemž ale kdo odpoví do 19. 5. 2020 získá tři motivační body navíc. Vyhodnocení posledního kola a celé soutěže bude na naší www stránce v průběhu pátku 15. 5. 2020. Bližší informace k soutěži se budete dozvídat v jednotlivých článcích týkajících se soutěže.

 

Další informací je, že na 17. 6. 2020 od 18.00 hodin plánujeme přebory TTC Praha mládeže – tradiční turnaj pro všechny hráče našeho oddílu mládeže, který je bez startovného a je o medaile a drobné ceny ve všech věkových kategoriích.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT