Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Ples stolních tenistů zrušen

Fuček Miloslav

12.03.2019

Různé

Přečteno: 826

Komentářů: 0


Z důvodu velmi malého zájmu o Ples stolních tenistů ples rušíme.


Představenstvo TJ Stolní tenis Praha, z.s. rozhodlo dnes o zrušení Plesu stolních tenistů z důvodu velmi malého zájmu. Počet prodaných vstupenek je hodně pod limitem, aby bylo pořádání plesu finančně únosné. Vstupné za prodané vstupenky bude vráceno během příštího týdne.

 

Bohužel je smutné, že oddíl nenašel podporu od svých členů, kteří by byli hrdí na svůj sport a byli rádi, že stolní tenis má svůj ples. Dva týdny před plesem nebyla prodána jediná vstupenka, teprve na apel s nebezpečím zrušení plesu se v pondělí (13 dní před plesem) prodalo 7 vstupenek. Vzhledem k tomu, že obyvatelé Ďáblic nemají o ples zájem vůbec (na Vlně se neprodala jediná vstupenka), nulový zájem je i z řad stolních tenistů z jiných pražských oddíl (přes internet nebyla také zakoupena jediná vstupenka), je počet celkem prodaných 11 vstupenek (4 vstupenky si koupili fanoušci kapely Splašená kráva) hluboko pod limitem finanční rentabilnosti uspořádání plesu.

 

Proto bylo dnes odpoledne rozhodnuto o zrušení plesu, protože finanční ztrátu by nebylo z čeho uhradit. I takto se do plesu už investovalo cca 1.000,-- Kč.

 

Podpora plesu není od hráčů registrovaného oddílu ani rodičů našich žáků. Smutné je, že většina členů zřejmě vnímá oddíl jako komerční záležitost a ne jako zájmový spolek. To je ale asi dáno stále se zvětšující materializací této společnosti, v níž duševní hodnoty ustupují stále více do pozadí.

 

Máme zkušenosti ze dvou plesů, přičemž ten první byl vynikají tím, že na něm bylo sice málo lidí, ale většina z nich byli hráči stolního tenisu a měli jsme na něm i živé rozhovory. Druhý ples měl sice větší návštěvnost, ale to, že jde o ples stolních tenistů bylo znát pouze z názvu. Fotbalisté zvládli plesů deset, my jenom dva. U nich je ale o hodně větší zapálení a nadšení pro věc a hrdost na vlastní oddíl.

 

Vzhledem k tomu, že v našich řadách je málo těch, kteří by měli o ples zájem, v ostatních oddílech stolního oddílu tento zájem také není a ďáblická veřejnost o něj také zájem nemá, zřejmě nemá cenu za rok dělat další pokus. Zejména, když na přípravách se podílí cca tři lidi, což je hrozně málo.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT