Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Příměstský tábor se dnes přehoupl do druhé poloviny

Fuček Miloslav

22.08.2018

Reportáže

Přečteno: 830

Komentářů: 0


Třetím dnem dnes pokračoval příměstský tábor zaměřený na stolní tenis, který pořádá náš oddíl a kterého se vedle našeho člena Filipa Čábely účastní ještě Martin Kozák ze Střížkova a Adam Dvořák z Černošic.


Druhý den začal v úterý ranním tréninkem, na kterém jsme procvičovali základní údery – forhendový a bekhendový drajv, dále drajvem lajny a nakonec jsme vše spojili do tzv. Psaníčka. Bohužel ani na tomto tréninku se Martin nesnažil a navíc dělal při tréninku schválnosti, takže vše zachraňoval robor, aby si Filip s Adamem vůbec zatrénovali.

 

Po tréninku jsme vyrazili do Leteckého muzea v Kbelích, kam jsme dojeli autobusy 202 a 209. Areál muzea je je docela rozsáhlý, ale prohlídku jsme zvládli asi za devadesát minut. Bohužel ani v muzeu se Martin normálně nechoval. Naštěstí polovina expozic je venku, kde jeho chování nebylo tak slyšet.

 

Autobusem 209 jsme dojeli do OC Čakovice, kde jsme se naobědvali. Potom jsme se autobusem 202 vrátili zpět do Centra stolního tenisu Ďáblice. Protože byl do tréninku čas, zahráli jsme si zase Osadníky. Při cestě jsme také hráli slovní hru, kterou vyhrál Filip před Martinem a Adamem, která se započítávala do táborového bodování.

 

Na odpoledním tréninku jsme mimo základních úderů trénovali na robotu i příjem podání, zejména s boční rotací. Do bodování se opět započítala snaha při tréninku, snaha při STP cvičení a také Žumpa. Po úterý se pořadí bodování změnilo a vypadalo takto: 1. Filip 81, 2. Adam 72, 3. Martin 30.

 

Dnes jsme třetí den zahájili tréninkem, v němž jsme procvičovali základní údery a spojili jsme je do jednoduchých kombinací. Ty samozřejmě nešlo hrát s Martinem, který vše naschvál kazil, ale Filipovi a Adamovi to v mezích možností šlo. Martin zaostával při rozcvičce, kterou se snažil ošidit, tak ji měl delší a Filip s Adamem mohli aspoň trénovat. Potom ještě Martin trénoval podání, na němž se vystřídali všichni.

 

Po tréninku jsme vyrazili do ďáblické hvězdárny, kde jsme pozorovali Slunce, které bylo dnes dobře vidět a potom nám promítli film o hvězdné soustavě. Chvíli jsme se zdrželi na kamenech vedle hvězdárny a potom jsme se vraceli. Poobědvali jsme ve vedlejší restauraci a po obědě jsme se vrátili do herny, kde jsme stihli dvě hry Osadníků. Potom byl trénink, při kterém Martin zase provokoval, stejně jako na hvězdárně a při Osadnících. To se samozřejmě odrazilo v bodování, kam se hodnotily obě hra Osadníků, ale i přístup k tréninku, STP cvičení a Žumpa.

 

Po dnešním dni vypadá táborové bodování takto: 1. Filip 120, 2. Adam 106 a 3. Martin 46.

 

Zítra se chystáme na Petřín do bludiště, na trénink je plánována STP soutěž a potom trénink kombinací a příjmu podání.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Neděle 19.05.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT