Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Příměstský tábor dnes začal prvním dnem

Fuček Miloslav

20.08.2018

Reportáže

Přečteno: 966

Komentářů: 0


Dnes začal příměstský tábor zaměřený na stolní tenis, který pořádá náš oddíl mládeže. Bohužel z našich členů se účastní pouze jediný.


Pouze tři účastníky má letošní příměstský tábor zaměřený na stolní tenis pořádaní naším oddílem. Z oddílu se účastní pouze Filip. Dále je zde Martin ze Střížkova, který byl i minulý týden na tréninkovém soustředění. Třetím účastníkem je Adam z Černošic, který se našeho příměstského tábora účastnil i loni.

 

Účastníci se sešli v osm hodin a následovalo seznámení a organizační pokyny. Potom proběhl první trénink, v kterém se trénovaly základní údery – forhendový a bekhendový drajv a dále se trénovalo podání. Potom proběhlo STP cviční a nakonec se hrála turnajovým systémem Žumpa, kterou vyhrál Adam před Martinem a Filipem.

 

Adam s Filipem trénink vyuřili ke zlepšování a podle toho byli také hodnoceni v bodování příměstského tábora. Adam získal 4 x 5 bodů za trénink, nácvik podání, STP i Žumpu. Filip měl po pěti bodech za trénink, podání a STP a za Žumpu za třetí místo 3 body, takže byl s 18 body celkově druhý. Naopak zaostal Martin, který za trénink body nedostal, za trénink podání má jeden bod, stejně jako za cvičení STP. Za druhé místo v Žumpě získal 4 body, takže měl celkově 6 bodů.

 

Do oběda byl volný čas a tak jsme hráli hru Osadníci. Ta byla dnes hlavní náplní nepingpongového programu, protože v pondělí jsou všechny muzea zavřená. Hru vyhrál Filip za což získal 5 bodů, druhý skončil trenér, který se ale neboduje, ale body ubírá, třetí byl Martin, za což získal 3 body a těsně za ním skončil Adam.

 

Sli jsme na oběd do vedlejší restaurace a po něm jsme stihli odehrát ještě dvě hry. Obě vyhrál Filip, v té první byl druhý opět trenér před třetím Martinem a čtvrtým Adamem. V druhé hře Martin koukal víc do mobilu, než by sledoval hru a proto skončil poslední. Druhé místo vybojoval Adam.

 

Za trénink bylo stejné bodové hodnocení jako dopoledne. Martin nemá ambice se lepšit a tak si s nim kluci moc nezatrénovali. Ten lichý ale trénoval na robotu, kam Martin ani nechtěl. Takže Filip a Adam si potrénovali na robotu nejprve forhendový drajv do kříže, potom po lajně a nakonec s pravidelným rozptylem na forhendový roh a střed. Po prostřídání se na robotu trénoval bekhendový drajv, potom obíhaný bekhendový drajv a nakonec Psaníčko. Následovalo STP cvičení. Za trénink i STP dostali Filip s Adamem, kteří makali, maximum 2 x 5 bodů, Martin 0 + 2 body. Martin se začal snažit až v Žumpě, na kterou byl na rozdíl od Adam a Filipa, kteří trénovali celý trénink naplno, takže měl nejvíce sil a vyhrál ji. Druhý skončil Filip a třetí Adam.

 

Celkově po prvním dni v bodování vede Filip s 47 body, před Adamem s 41 body a Martinem s 21 body.

 

Na příměstském táboře jsou stále volná místa a je možno se ho zúčastnit i třeba od druhého dne či jenom vybraných dní. Máte-li zájem, volejte vedoucímu na 603 451 965.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Sobota 27.07.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT