Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Výběrový trénink se nakonec nekonal

Fuček Miloslav

31.10.2017

Informace

Přečteno: 1078

Komentářů: 0


Výběrový trénink se nakonec nekonal. Škoda. Důvodem je malý zájem hráčů se lepšit.


Dnešní výběrový trénink se nekonal, protože dva přihlášení a nominovaní hráči bez omluvy nedorazili. Trenér se sparingem tak na trénink jeli zbytečně a zbytečně na hráče půl hodiny čekali. Výběrové tréninky jsou nadstavbou pro ty, kdo se chtějí lepšit. Bohužel v současném složení našeho oddílu mládeže je takových hráčů minimum a proti zatím do konce roku 2017 další výběrové tréninky rušíme.

 

Škoda, že většina hráčů nemá zájem využít toho, že trenér má vyšší kvalifikaci, udělali si trenérskou licenci B a může tedy hráčům dát více. Žádný trenér ale nemůže hráče vylepšit proti jeho vůli. Chtít musí především hráč.

 

V interní sekci máte nyní u každého hráče herní hodnocení trenéra, poukazující na jeho silné stránky i rezervy. Je jenom na hráčích či jejich rodičích, zda si toto hodnocení přečtou a aspoň u těch hráčů, kteří mají pro stolní tenis talent, zapracují na jejich rozvoji. Předpoklady na to v oddílu nyní máme – kvalifikovaný trenér, na většině tréninků je sparing, rozvíjíme u hráčů všechny složky – vedle techniky i obratnost a fyzickou kondici, které jsou nezbytné pro jejich herní zlepšení. Bohužel minimálně polovina hráčů ještě vnitřní sekci na našich www stránkách ještě ani nenavštívila, někteří si možná ještě nenechali zřídit ani přístup.

 

Prostřednictvím listopadového Zpravodaje se nyní průtkumovým dotazníčekm snažíme aspoň zjistit, které děti mají zájem o výkonnostní stolní tenis (lepšit se) a které pouze o rekreační (jenom si přijít zapinkat jednou týdně ve vybraném čase bez zájmu hrát turnaje či se stolnímu tenisu věnovat více i v jiné dny a příležitosti).

 

Náš oddíl pořádá ročně sedm turnajů v každé věkové kategorii, které jsou určeny pro začínající hráče okresní a rekreační úrovně. Tyto turnaje pořádáme právě proto, aby si i naši hráči (i ti začínající) mohli vyzkoušet zahrát se slabšími hráči. Bohužel využití našimi hráči je minimální. Na říjnovém turnaji byli z celkem 31 účastníků pouze dva hráči TTC Praha.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT