Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Dnes skončilo i druhé soustředění mládeže

Fuček Miloslav

01.09.2017

Reportáže

Přečteno: 959

Komentářů: 0


Dnes skončil i druhý turnus soustředění mládeže TTC Praha.


V závěrečných dvou dnech tréninkového soustředění narůstala náročnost jak fyzická tak technická. Ve čtvrtek jsme na robotu trénovali forhendový drajv a forhendový topspin hraný do mírného pohybu, zhruba na čtvrtinu stolu. Současně s ehrály tréninkové kombinace zaměřené na podání a příjem a na pohyb za stolem, např. Psaníčko.

 

V čtvrtečním dopoledním tréninku dále následovala STP soutěž. V přeskocích švihadla byl nejlepší Martin s 240 přeskoky ve dvou nejlepších pokusech ze tří. Za ním byl druhý Lukáš s 143 přeskoky a třetí Adam s 129 přeskoky. Na atletickém žebříku vyhrál Adam s nulo chyb, před Martinem s jednou chybou a Lukášem s dvěmi chybami. Ve slalomu mezi ohrádkami byly dva pokusy a započítával se ten lepší. Vyhrál Adam 35,13s před Martinem 35,81s a Lukášem 37,10s. Ve slaomu mezi kuželkami vyhrál opět Adam s 0:46,81 před Martinem s 0:47,84 a Lukášem 0:53,82s. Celkovým vítězem STP soutěže se stak stal Adam před Martinem a Lukášem. V dopoledním tréninku následovala ještě Žumpa, kterou vyhrál Martin před Lukášem a Adamem.

 

V odpoledním tréninku jsme trénovali na robotu i jednoduché kombinace. V závěrečné Žumpě jsme dali Adamovi klouzavý handicap 1, čím se vše vyrovnalo a Žumpa skončila nerozhodně.

 

V dopoledním pátečním tréninku jsme se zaměřili na pohyb nohou při hře za stolem. Hrálo se Psaníčko a na robotu střídavě forhend a bekhend v různých kombinacích drajvu a topspinu a s různým umístěním (křížem, po lajněa na střed stolu).

 

Dále následovala vytrvalostní soutěž. Zde byla patrna únava na Adamovi, který po tomto tréninku bohužel zalehl a na odpolední trénink už nedorazil. Sed ve vzduchu na výdrž vyhrál Lukáš časem 3:25min, před Martinem 3:09min a Adamem 1:00min. Leh sedy za minutu ještě vyhrál Adam počtem 31 těsně před Lukášem a Martinem, kteří měli oba 30. Kliky za minutu vyhrál Lukáš počtem 40, před Martinem 28 a Adamem 26. Poslední disciplinou bylo Prkno na výdrž, které vyhrál Martin časem 1:18min před Lukášem 1:10 min a Adamem 1:02min. Celkově vytrvalostní soutěž vyhrál Lukáš před Martinem a Adamem.

 

Na závěr byla opět Žumpa, v kterém se o vítězství podělili Martin s Lukášem. Adamovi se nepodařilo vyhrát asi s handicapem 2.

 

Odpolední závěrečný trénink se nám málem rozpadl. Martin byl na rehabilitaci a věděli jsem, že snad přijde na 16. hodinu aspoň na závěrečný kontrolní turnaj. Adam nedorazil a púřišel jej posléze omluvit jeho tatínek, že je mu špatně a odnesl mu věci. Lukáš tu byl sám a tak nejprve trénoval podání a potom trénoval na robotu. Když dorazil Martin, tak s eoba rozehrál a odehráli dva zápasy na čtyři sety. Výsledky byly tyto: Lukáš – Martin 0:4(-3,-6,-7,-11) a Martin – Lukáš 4:0(9,9,5,4).

 

Na Lukášovi už byla znát na závěrečném tréninku únava. Celkově byli vyhodnoceni všichni tři jako vítězové bodování, protože jejich výsledky byly velice vyrovnané. Na Adamovi bych vyzdvihl jeho píli, u Lukáše obdiv zaslouží jeho talent a Martin už měl po dvou příměstských táborech, které s námi absolvoval třetí tréninkový týden.

 

Fotografie z tohoto sosutředění najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=592.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT