Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



V Centru stolního tenisu Ďáblice zahajuje dnes příměstský tábor

Fuček Miloslav

24.07.2017

Pozvánky

Přečteno: 914

Komentářů: 0


Dnes zahajuje v Centru stolního tenisu první turnus příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis.


Dnes v osm hodin ráno se sejdou účastníci příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis, který pořádá TTC Praha – klub stolního tenisu, z.s. Děti zde stráví celý týden, denně od pondělí až do pátku.

 

Program začne vždy v 8.15 tréninkem stolního tenisu, který povede trenér licence C. Děti si zde nejenom zahrají, ale i se něco nového naučí a v této hře se zdokonalí. Od desti hodin bude program pokračovat nepinponkovými činnostmi. První den bude věnován hlavně seznámení účastníků a dle počasí hrám v okolí sokolovny nebo přímo v sokolovně. I oběd bude v sousední restauraci

 

Od 15.15 hodin bude následovat druhý trénink stolního tenisu, kterým den příměstského tábora skončí v 17.00 hodin.

 

Obdobnou strukturu budou mít i následujícíc dny. V rámci nepingpongové činnosti je naplánována např. návštěva Muzea hl. m. Prahy, Národního technického muzea, petřínského bludiště a ďáblické hvězdárny. Tento program je závislý na počasí a proto mu bude přizpůsoben.

 

Cena celého turnusu je 2.500,-- Kč. Podrobný informace včetně možnosti stažení přihlášky najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/cinnost.php?id=23. Zatím jsou ještě volná místa a tak je možno se účastnit i jednotlivých dní.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 18.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT