Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Od února i papírový Zpravodaj TTC Praha

Fuček Miloslav

29.01.2017

Informace

Přečteno: 1062

Komentářů: 0


Od února začne vycházet i papírový Zpravodaj TTC Praha. První číslo bude k dispozici na tréninku 1. 2.2017.


Od února začínáme vydávat i papírový Zpravodaj TTC Praha. Má napomoct k lepší informovanosti. Ukazuje se, že na internetové stránky oddílu mládeže přibližně polovina členů vůbec nechodí. S ohledem na to, že minimáklně třetina členl chodí na tréninky pozdě, nemají často informace ani z tréninků, poklud se říkají na začátku. U rodičů odhaduju informovanost tak na 5 až 10%.

 

Co přinese 1. číslo Zpravodaje TTC Praha? Mimo slova trenéra na úvod se v něm dočtete několik organizačních informací o začátku 2. pololetí, ale i výsledky 1. pololetí - výsledky 1. až 3. kontrolních turnajů a výsledky bodování oddílu mládeže i přípravky. Dále se věnuje toto číslo pražským přeborům družstev i jednotlivců. Nechybí informace o sérii turnajů Velká cena Centra stolního tenisu Ďáblice včetně pořadí jednotlivých věkových kategorií po čtyřech turnajích. Nechybí ani zmínka o Grand Prix, které u nás v únoru pořádá Pražský svaz stolního tenisu. Jde o kategorie staršího žactva (sobota) a nejmladšíhio žactva (neděle). Premiérově se zde dočtete i o prázdninových soustředěních a příměstských táborech - tyto informace nejsou zatím ještě ani an internetu, vše je teprve v přípravě. Dále v číslo najdete pozvánku na ples stolních tenistů a informace o naší internetové stránce mládeže. Ve zpravodaji se vám představí se svou nabídkou i Ďáblové Praha, z.s. Další informací je informace o motivačním a výkonnostním rozdělení do skupina A až C, včetně rozdělení hráčů na únor 2017. Poslední stránka je věnována průzkumům Ďáblů Praha a našeho oddílu mládeže. Za včasné odevzdání trenérovi budou body. Bohuje s ei včasné zaplacení oddílového příspěvku a včasné nahlášení tréninků v druhém pololetí (zde je termín už do 30. 1. 2017.

 

Papírový zpravodaj bude v nákladu 30 ks na trénincích až do rozebrání. Druhé číslo by mělo vyjít v březnu 2017.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT