Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vnitřní sekce spuštěna

Fuček Miloslav

16.03.2014

Informace

Přečteno: 1497

Komentářů: 0


Dnešním dnem spouštíme vnitřní sekci stránky pro členy. Těm, kdo odevzdali návratky ke stránce, byly zaslány přístupová práva.


První hráči oddílu mládeže už odevzdali návratky s přístupovými právy, takže jim byly nastaveny přístupy do vnitřní sekce, která je pod heslem. Tím je vnitřní sekce spuštěna do provozu, i když zatím pouze testovacího, protože se možná ještě objeví nějaké chyby, na které jsem při testování nenarazil. Odzkoušeny jsou přístupová práva, rodiče mají přístup k osobním údajům pouze u svých dětí, ale vidí i pro srovnání i některé obecnější údaje o ostatních hráčích, jako např. statistiku, bodování či docházku. Nejvíce okleštěný co do práv je universální rodičovský login, který má sloužit hlavně k možnosti omlouvání hráčů na turnaje či tréninky a i k obecné diskusi.

 

Pokud narazíte na chybu, informujte o tom prosím buď v diskusním fóru nebo osobně trenéra na tréninku.

 

Ve vnitřní sekci máte aktuálně hned všechny infomace. Bodování je zde aktualizováno po jednotlivých trénincích a turnajích, zatím co na nástence v hale je pouze jednou týdně. Stejně je aktualizována docházka. Navíc zde najdete výsledky všech turnajů mládeže letošní sezóny a to družstev i jednotlivců. Ti, kdo se jich účastnili, najdou ve svém profilu v sekci Hráči i své statistiky úspěšnosti. Jsou zde aktuální informace o trénincích zda jsou nebo odpadají.

 

V sekci tréninky najdete i podrobnosti o vašem bodování na tréninku a poznámky trenéra. Na jejich základě se můžete lepšit.

 

Rádi bychom navázali užší spolupráci s rodiči a to zejména s hráči, v jejichž profilu je uvedena výkonnost 1 nebo 2. Ta je vztažena k dané věkové kategorii a od hráče s výkonností 1 očekáváme, že bude reprezentovat oddíl v soutěži družstev, bude chodit pravidelně na turnaje jednotlivců své a popřípadě i aspoň o jednu vyšší věkovou kategorii a dále na sobě pracovat, aby se zlepšil.

 

U hráčů výkonnosti 2 očekáváme, že budou na sobě na trénincích pracovat, protože mají předpoklady dosáhnout výkonnosti 1. Bylo by dobré, kdyby reprezentovali oddíl v soutěži družstev v B týmech nebo jako náhradníci, měli by se též účastnit turnajů jednotlivců své kategorie.

 

Samozřejmě nelámeme hůl nad hráči výkonnosti 3. I ti se mohou zlepšit a proto i u nich uvítáme spolupráci s rodiči. Vůle se lepšit je totiž důležitější, než talent. Talentovaný hráč, kterého nebaví trénovat a tréninky šidí, dobrých výsledků nedosáhne a pokud budou relativně dobré, budou stejně pod jeho možnostmi. Hráč s menším talentem, který bude poctivě trénovat, může dílčích úspěchů docílit a nakonec porážet i hráče s větším talentem, kteří ale tréninky šidí.

 

Specifická je kategorie dorostu, kde zatím společně na turnaje jednotlivců nejezdíme, ale v příští sezóně na to dojde, protože nám do dorostu přejde hned několik nyní nejlepších starších žáků. Tito hráči mají mimo to šanci v soutěžích dospělých např. v 7. třídě mužů, která je lehčí než např. pražské Grand Prix dorostu.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 25.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT