Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Apel na rodiče

Fuček Miloslav

19.05.2016

Informace

Přečteno: 1197

Komentářů: 0


Apelujeme na rodiče dětí, aby děti při nepřítomnosti včas omlovali a aby se děti snažily chodit na tréninky včas.


Problémem posledních dní je malá účast na tréninku. Mnohdy se po tréninku náhodně dozvídám, že nepřítomný hráč nebyl ani veškole, či že jw na škole v přírodě. Je smutné, když se to trenér dozví až jako úplně poslední. Má-li být trénink efektivní, je potřeba, aby ho měl trenér dopředu připravený. A jinak samozřejmě vypadá trénink, na kterém jsou pouze dva nebo tři hráči a jinak, když je tam osm nebo deset hráčů.

 

Na trénincích nám pomáhají sparingové, protože dva úplní začátečníci si spolu moc nezatrénují. Pokud jeden rozehraje míč a druhý ho buď vůbec nevrátí a nebo ho občas vrátí, ale pak ho zase už neodehraje ten první, pak takový trénink má zcela nulovou efektivitu. Proto platíme spsringy, kteří dětem hrají míčky do ruky, aby si zahrály a odehrály více míčků po sobě bez zkažení. Je ovšem škoda, když potom sparingové buď nemají ským hrát a nebo, když na hráče čekají, až oni přijdou se čtvrthodinových zpožděním.

 

 

Začátek tréninku je čas, kdy by hráč už měl být připravený na trénink. To znamená, měl by přijít nejméně deset minut před tréninkem, aby se stihl převléct a následně rozcvičit – rozběhat, rozskákat přes švihadlo a procvičit svaly od hlavy k nohám. Rozcvička by měla trvat nejméně deset minut. Mimo to mají hráči možnost přijít na trénink o 30 minut dříve, kdy je tzv. dobrovolný STP trénink, na kterém si mohou vylepšit pohyb nohou na atletickém žebříku, popř. vylepšit pohyb skákáním přes švihadlo.

 

Dobrovolné STP tréninky jsou bodovány body navíc. Naopak se strhávají body za pozdní příchod. Pokud někdo není na tréninku, má nula bodů, je-li omluven, dle závažnosti důvod dostane 1 až 8 bodů (za včasnou účast je 10 bodů, omluva bez uvedení důvodu je za 1 bod). Bodově jsou akceptovány pouze omluvy předem. Omluvy je nejlépe posílat SMSkou na číslo 727 834 421 dle možnosti co nejdříve.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Úterý 23.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT