Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Jak můžete nákupem přes internet přispět našemu oddílu

Fuček Miloslav

08.03.2016

Informace

Přečteno: 1222

Komentářů: 0


Většina z nás nakupuje poměrně často přes internet. Mnohdy ani netušíte, že eshop, kd enakupujete, je registrován na GIVT.CZ, kder jsme registrováni a přes nějž nám můžete přispět část z vámi utracené částky, aniž by vás to cokoli stáli.


TTC Praha je registrováno na GIVT.CZ, na kterém je registrováno mnoho různých eshopů. Při nákupu na nich přes GIVT.CZ, můžete přispět určité procento z utracené částky našemu oddílu, aniž by vás to cokoli stálo.

 

GIVT je internetový projekt, který umožňuje přímou podporu neziskových organizací. Vy nakupujete a my z vašeho nákupu zasíláme vámi zvolené organizaci část peněz z vaší útraty.

Zvolte si svůj oblíbený sportovní klub, kulturní organizaci, charitu nebo zájmovou skupinu. Vyberte si na našich stránkách internetový obchod, kde běžně nakupujete. Z každého vašeho nákupu jde předem dané procento přímo na účet zvolené neziskové organizace!

 

Na GIVTu najdete téměř 30 různých eshopů. Jen namátkou třeba Alianz, Baťa, CK Alex, CK Alexandria, CK Čedok, Conrad, Deichmann, Dermacol, Dům bilinek, eCigarety, eKnížky, Hotely CZ, Hyper slevy, Kasa CZ, Košík CZ, Mbank, Microsoft, Mobil CZ, Pneushop, Pro zdraví, Rajče NET, Slevme to, Slevolam, Sport obchod, Tarifomat, Tschibolo,...

 

Přistoupíte-li do eshopu přes GIVR, nabídne vám to podpořit z vašeho nákupu nezickovu organizaci. Vyberete-li TTC Praha, dostane peníze náš klub. Peníze obdržímě vždy čtvrtletně jako dar po té, co částka dosáhne alespoň 1.000,-- Kč.

 

Šiřte prosím tuto informaci i mezi své známé a přátele, kteří nás tak mohou podpořit a mohou nám zlevnit naši sportovní činnost.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT