Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Ve středu 3. 2. 2016 obnovujeme provoz v Ďáblicích

Fuček Miloslav

03.02.2016

Informace

Přečteno: 1065

Komentářů: 0


Ve středu se vracíme po roční přestávce bez herny kde se konečně začalo topit a vše základní, co potřebujeme nutně ke hře tam již máme. Chybí ale topení v šatně žen a bojler pro teplou vodu. Dokážeem se na ně složit nebo na něbudeme čekat několik měsíců, než se na ně seženou peníze jiným způsobem?


Po výpovědi z Centra zábavy v Karlíně jsme od 19. 1. 2015 byli bez herny. Zázemí nám poskytl na pět měsíců Harlekýn, v závěru června 2015 jsme v Ďáblicích začali hrát v provizorních podmínkách, v které jsme tam pokračovali šest týdnuů v září a půlce října, než tam klesla teplota pod 15 stupňů.

 

Dnes jsme se konečně dočkali topení, které topí celý den, od včerejčího večera. Topíme sice na jeden kotel, protože druhý teče, ale radiátory byly včera večer tak rozpálené, že na nich nešla udržet ruka.

 

Teplo máme, hrát můžeme. Zatím je ještě problém s topením v šatnách žen a s bojlerem, který by nám ohřál vodu. Na tyto věci nyní sháníme ze všech sil peníze. Šatnu žen musíme dříve či později otopit, hodila by se i teplá voda. Jsou to věci, bez kterých se hrát dá, ale které by nám určitě život v herně zpříjemnily. Proto se obracím na všechny členy TTC Praha, aby zvážily možnost, zda by nenašly ve svém rozpočtu rezervu na tyto věci přispět, abychom si prostředí, v kterém hrajeme vylepšili a nemuseli na tyto investice čekat až na prázdniny.

 

Pokud byste někdo chtěli přispět, učiňte tak prosím přímo na běžný účet TJ Stolní tenis Praha, která hernu provozuje, 2300070018/2010 a do zprávy pro příjemce napište své jméno a že jde o dar. Našemu záměru pomůže každá tisícikoruna, ale pomohou i stokoruny. Určitě zkusíme vymyslet nějaké výhody pro ty, kdo přispějí, ať už formou hry na závodních stolech bez příplatku 20,-- Kč či toho, že až budou v provozu zamykací skříňky, že budou mít větší dárci skříňku s klíčkem na dlouhodobé půjčení.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT