Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Pozvánka TTC Praha Cup

Fuček Miloslav

08.01.2016

Pozvánky

Přečteno: 1237

Komentářů: 0


Zveme vás na čtvrtý turnaj série turnajů Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice. Tentokrát se hraje v nedalekém Karlíně v PinecAréně.


Protože v Centru stolního tenisu Ďáblice stále není v provozu ústřední topení, koná se 4. tunaj této série - TTC Praha Cup v sobotu 16. 1. 2016 v PinecAréně Karlín, Thámova 9 - Praha 8, která je cca 100 m od stanice metra Křižíkova.

 

Tentokrát budou všechny čtyři věkové kategorie od 9.00 hodin souběžně. Možnost rozehry je od 8.15 hodin, prezence od 8.15 do 8.45 hodin, potom losování a v 9.00 zahájení. I tentokrát umožňujeme start v druhé věkové kategorie za zvýhodněné startovné 50%, pouze je omezení, že jeden hráč může startovat pouze ve dvou věkových kategoriích, což ale většinu hráčů neovlivní. Výběr věkových kategorií je livbovolný, nemusí jít o věkocvě sousední kategorie, i když je logické, že u většiny hráčů asi v případě startu ve dvou věkových kategoriích o sousedfní kategorie půjde.

 

Souběh startu jednoho hráče ve více věkových kategoriích nepovolujeme vzhledem k tomu, že tím, že jsou věkové kategorie hrány souběžně, docházelo by k velkému zdržování, když by se čekalo na hráče, který by právě hrál v jiné věkové kategorii.

 

Předpokládá se, že kategorie staršího žactva a dorostu budou hrány společně, ale sejde-li se v obou kategopriích dostatek hráčů, mohou hrát i samostatně. Naopek souběžný sytsém umožňuje sloučení do jednoho turnaje libovolných dvou věkově sousedních kategoriích, bude-li v jedné z nich extrémně malý počet účastníků.

 

V případě hry dvou kategoriích společně se platí do obou těchto kategorií pouze jedno startovné a jsou do těchto obou kategorií automaticky zařazeni všichni hráči přihlášení do jednotlivých kategorií, které jsou sloučeny. Každá z kategorií bude v tom případě mít vyhlášeno samostatné pořadí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT