Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Jednotlivé tréninkové dny se pomalu zaplňují

Před prázdninami byl nejvolnější hrací den v pondělí, kdy byli pouze 3 hráči. Letos je to obráceně na v pondělí již máme pouhé tři volná místa, z čehož je jedno už zamluveno. Volnější zatím vypadá středa, kde je ještě pět volných míst. Středa byla před prázdninami nejsilněji obsazeným hracím dnem, chodilo 10 hráčů. Ve čtvrtek máme ještě šest volných míst. Volná místa má i přípravka.

 

Pro ročníky 2012 až 2010 nabízíme i možnost kombinace jednoho tréninku v přípravce a druhého v oddílu mládeže. A to zejména těm dětem, které už dokáží míček udržet ve hře na velkém stole. V přípravce se naučí pohyb bez míčku, mohou zde excelovat při herním tréninku a tak se lépe srovnat s tím, že ve skupině mládeže budou ze začátku třeba i výrazně slabší než ostatní. Skupiny hráčů v jednotlivých dnech jsou totiž věkově prostupné, určené tim, jak mají kteří hráči čas.

 

Hráči, kteří chodili před prázdninami a chtějí chodit dále, mají nejvyšší čas upřesnit, v které dny chtějí chodit. Jinak se může sát, že v den, kdy by chtěli chodit, již nebude místo. Na tréninky by se měli přihlásit nejpozději příští týden.

 

Zatím počítám s tímto rozdělením u hráčů kteří již na tréninku byli, nebo byli omluveni a nebo od nich došla platba oddílových příspěvků:

 

Pondělí: Vojta, Ondra Š., Adéla, Filip K., Saša, Honza, Tomáš Š., Matěj H., Matěj K.

Středa: Kristián, Tomáš P., Filip Č., Tomáš Š., Lukáš B., Matěj H., Matěj K.

Čtvrtek: Kristián, Adéla, Michal V., Honza, Filip Č., Lukáš B.

Přípravka (čtvrtek 15 až 16 h): Jana a Adam

[1]


Pondělí již obsazeno

15.09.19 20.52

Míla Fuček

Odpovědět

Pondělí je již plně obsazeno.

Ve středu jsou 3 volná místa.

Ve čtvrtek je 7 volných míst.

V přípravce jsou 4 volná místa.


Aktualizace volných míst

06.09.19 16.26

Míla Fuček

Odpovědět

Tak v pondělí jsou už poslední dvě volná místa, z toho jedno rezervováno. , ve středu beze změny 5 volných míst a ve čtvrtek je 7 volných míst.

[1]



Přidej svůj názor



Zpět


Čtvrtek 18.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT