Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Tréninky v uplynulém a příštím týdnu

Uplynulý týden byl poměrně hektický, protože na každém tréninku se musely předem určené tréninkové dvojice měnit na poslední chvíli, když někdo nedorazil a nebo se omluvil až těsně před tréninkem. V nadcházejícím týdnu naštěstí tento problém už odpadá a zo tohoto hlesika už můžeme trénovat normálně – rozcvička po celé hale, možnost dle potřeby měnit trénující dvojice a nakonec tréninku bude moct být i Žumpa.

 

Stále platí povinnost testování. Uznávají se testy ze školy – antigenní platí 72 hodin a PCR test platí 7 dní. Od příštího týdne by už měli mít všichni prezenční výuku, takže v pondělí a středu by měli většině platit testy ze školy. Ve čtvrtek je možno si udělat před tréninkem samotesty, akorát je potřeba přijít dříve – ideálně o 20 minut. Na některých školách budou testy PCR, ale obtýden. Tam je potřeba to nahlásit trenérovi a zajistíme samotesty na netestovaný týden.

 

Budeme čekat na další rozvolnění od 31. 5. 2021, které už asi neovlivní naše tréninky, ale dává šanci na pořádání turnajů. Bližší informace k tréninkům v příštím týdnu obdržíte v pátek nebo sobotu emailem.  



Přidání komentáře k článku Tréninky v uplynulém a příštím týdnu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT