Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



6. kolo Novoroční on line soutěže

6. kolo

 

Úkol 16

Dnešní 16. úkol je poslední teoretický a bude trochu povídavější. Jde o poslední kolo, tak po vás chceme jakousi rekapitulaci nejenom Novoroční on line soutěže, ale celkově současné covidové situace. V tomto zhodnocení by měla být jakási minimální osnova, kterou si ale klidně můžete rozšířít.

a) Přínos a dojmy z on line soutěže

b) Sportovní výzva – proč jsem se zapojil či nezapojil

c) Moje pocity z lock downu, co mi vzal a co mi naopak dal.

d) Moje sportovní plány do budoucna s ohledem na budoucí epidemiologická omezení, která se budou zřejmě ještě nějaký čas opakovat a vracet.

 

Za odpověď na tuto otázku – úkol můžeš tentokrát získat až 20 bodů dle rozsahu a výstižnosti odpovědi. Zde není správná ani špatná odpověď, jde spíše o názor a zpětnou vazbu k trenérovi. Vítány tedy budou i podněty jak k případné další on line soutěži, tak k případné podobě tréninků včetně toho, zda bys byl ochoten, kdyby to jinak nešlo, trénovat v roušce a nebo raději v miništítu (štít přes nos a ústa), který umožňuje aspoň dýchání a chrání před vyprsknutými kapénkami. Přidat můžeš i svůj názor na očkování a případně i na pravidelné testování antigenními testy, které se možná stane podmínkou proto, aby mohli trénovat i amatérští sportovci bez roušky (a nebo možná vůbec).

 

Úkol 17

Kolikrát za minutu se dokážeš postavit z lehu na zádech do stoje vzpažno, aniž by ses při tom dotknul rukama země? Za výkon s přihlídnutém ke kvalitě můžeš získaz až 10 bodů, za zaslané video dalších 10 bodů.

 

Úkol 18

Tento úkol obsahuje cval bokem mezi dvěma předměty (třeba židlemi), které jsou od sebe vzdáleny 2 m. Cvik proveď desetkrát tam a desetkrát zpět a napiš čas. Za výkon a jeho kvalitu můžeš získat až 10 bodů, dalších 10 bodů můžeš získat za zaslané video.

 

Pokud stihneš zaslat odpovědi do pátku 22. 1. 2021, získáš za zaslání 20 bodů, pokud aspoň do soboty 23. 1. 2021, získáš 10 bodů. Toto kolo bude vyhodnoceno v neděli 24. 1. 2021.

 

Protože soutěž bude 23. 1. 2021 končit, není bohužel možné zasílání ani praktických úkolů po tomto termínu. Soutěž bude v neděli ráno uzavřena a vyhodnocena. Současně bude uzavřeno bodování a připsány body z on line soutěže, které se započítávají přímo do pololetního bodování.

 

Správné odpovědi posílejte výhradně na email soutez(zavináč)mladez.ttcpraha.cz. Videa posílejte přes www.uschovna.cz popř. jinou obdobnou technologii.

 

Body za sportovní výzvu z tohoto týdne je možno započítat do bodování, pokud stihnete hlášení poslat do 20.00 hodin. Body za sportovní výzvu z příštího 4. týdne budou započteny už do nového bodování na příští pololetí.



Přidání komentáře k článku 6. kolo Novoroční on line soutěže



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT