Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Sportovní výzva se rozjiždí

Do sportovní výzvy se sice zatím přihlásili jenom dva hráči, ale věřím, že během tohoto týdne přibudou další. Po prvních hlášeních dolaďuji bodové hodnocení, tak ale mělo dostatečný rozsah pro hodnocení.

a) Za zaslání týdenního hlášení 5 bodů (zůstává beze změny)

b) Za cvičení a jeho popis v hlášení 15 bodů (původně bylo 10)

c) Za zaslání krátkého videa 5 bodů (zůstává beze změny)

Protože máme tři stupně výzvy, budou odstupňopvány max. hodnoty bodu b) podle úrovně výzvy a to tak, že za 3. nejvyšší stupeń je max. 15 bodů, za 2. stupeň je max. 12 bodů a za nejjednodušší 1. stupeň je max. 9 bodů.

Zpráva by měla minimálně obsahovat co bylo cvičeno a v jakém rozsahu a měla by týden rozepisovat po dnech. Vítáno je, pokud v ní bude i popis co jednotlivý cvik procvičuje a jak se vám to procvičovat daří (zpětná vazba). Dále je zde hodnocena i nápaditost a pestrost cvičení a právě k té se vztahuje boc d). Na videu by měl být nějaký nový nebo zajímavá cvik, či cvik, kterým se chcete pochlubit, že jste jej perfektně zvládli.

 

Původní vyhlášení výzvy najdete na http://www.mladez.ttcpraha.cz/clanek.php?id=565.

 

První hlášení přišlo od Filipa Č., který má za sebou úplný týden, protože kompletní průběžný úkol on line soutěže dokončil v neděli 29. 11., takže výzvu začal hned v pondělí. Jeho cvičení navazuje na cvičení v průběžném úkolu on line soutěže, cvičí stále dvoufázově, tj. vedle domácího cvičení, v kterém střídá zaměření na obratnost a na posilování chodí v druhé fázi buď běhat, nebo jezdit na kole nebo rotopedu a nebo chodit. Na videu zaslal nově zařazený cvik Pohyblivé prkno. Za 1. hlášení tak získává maximální počet 25 bodů.

 

Druhé hlášení přišlo od Tomáše P., který začal cvičit od čtvrtka, kdy skončil průběžný úkol, v 2. stupni výzvy. Jeho cvičení je zatím také pestré, obměněné od průběžného úkolu. Nově třeba zařadil běh na eliptickém trenažeru. Jeho denní cvičení se pohybuje cca od 20 do 45 minut. Jeho hlášení bylo bohužel bez videa.Při tom nové zajímavé cviky, které by mohl natočit, by se našly. Celkově za něj získává 15 bodů.

 

Body za sportovní výzvu budou do bodování připočteny vždy na konci příslušného měsíce.

 

Připomínám, že do sportovní výzvy je potřeba se přihlásit emailem na soutez(zavináč)mladez.ttcptraha.cz s uvedením stupně výzvy a tuto přihlášku je nutno poslat nejpozději s prvním hlášením. Hlášení se posílá vždy ke konci týdne, i když byl neúplný a mělo by být odesláno nejpozději v pondělí. V úterý mám většinou volnější pracovní program, takže je plánuju zpracovávat a popř. zrekapitulovat na našich stránkách. Pokud teda někdo už cvičí, nezapomeňte o tom naspat, přihlásit se k výzvě a poslat o tom zprávu (hlášení) a sbírat tak aspoň nějaké body do pololetního bodování.



Přidání komentáře k článku Sportovní výzva se rozjiždí



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 29.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT