Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Tréninky budou pokračovat od čtvrtka

Vzhledem k tomu, že překlopení do 3. stupně epidemiologických opatření bylo vyhlášeno od čtvrtka 3. 12. 2020, budou tímto dnem pokračovat tréninky. Z tabulky PES ale není zcela patrno, jaký režim se na ně bude vztahovat, protože pro sport zatím žádné upřesnněí vydáno nebylo, i když to bylo slibováno. Zatím je tedy potřeba trénink posuzovat jako hromadnou akci ve vnitřních prostorech a tím pádem pro trénink platí limit 10 osob, tj. 9 hráčů + 1 trenér. Proto zatím platí rozpis hráčů na tréninky uvedený na http://www.mladez.ttcpraha.cz/clanek.php?id=566. včetně povinnosti se včas omluvit a umožnit tak účast náhradníkovi.

 

Vláda slíbila stanovit samostatné tabulky pro sport, protože tyto nedávají moc smysl. U sportovních soutěží je uvedeno pouze – profesionální a amtérské soutěže bez přítomnosti diváků. To by znamenalo, že by nebyl žádný limit počtu osob? A nebo je to současně hromadná akce ve vnitřních prostorách, pro kterou platí limit 10 osob. V těchto podmínkách by se soutěže hrály obtížně, protože dva týpy po čtyřech hráčích je osm osob a pokud přijede někdo na střídání a s ohlkedem an to, že ve čtyřhře mohou nastoupit jiní hráči než ve dvouhrách jsme už na hraně limitních 10 osob. Nemluvě o tom, že ve čtvrtek se u nás hrávají souběžně tři utkání (a obdobých klubů je v Praze více, kde se hrají 2 až 3 utkání souběžně). A například ligová utkání by se nemohla hrát vůbec, protože tam je povinnost tří rozhodčích (jeden vrchní + dva u stolů), což už je 11 osb.

 

Pokud dojde ke změně limitu 10 osob, budeme vás o tom informovat obratem na naší internetové stránce i emailovou rozesílkou. Proto prosím náhradníky, aby se před tréninkem podívali, do emailů i na naši stránku, aby zjistili, zda se situace nezměnila a nemají na trénink přijít.



Přidání komentáře k článku Tréninky budou pokračovat od čtvrtka



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Čtvrtek 25.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT