Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Třinácté kolo on line soutěže

Tento týden vstupujeme v průběžném úkolu do šestého sedmidenního cyklu. V něm budeme pokračovat ve zpětné vazbě, která se osvědčila a přináší výsledky. Těm, kdo mají různorodé cvičení pomáhá o něm i přemýšlet. Ne u všech cviků je důležitý výkon (poček topakování) nebo rychlost. V tomto cyklu po vás chceme, abyste každý cvik individuálně posoudili a zhodnotili, jak jej nejlépe provádět a na co se u něj zaměřit, aby to bylo pro vás nejúčinnější. Alespoň některé dny můžete např. Zařadit i druhou fázi, jako to dělá pravidelně Filip Č., tj. jít si zaběhat, zajezdit na kole či máte-li doma rooped, využít ho. Zdravá je i chůze. Iniciativě se meze nekladou, každý máte jiné podmínky. Dále u výkonnostních posilovacích cviků, můžete zkusit přidávat čas nebo počty sérií (záleží na tom, jak je cvik stavěný).

 

Protože tento cyklus může být poslední, zkuste jej zpestřovat a nad cviky více přemýšlet. V této nápaditosti zatím vede Filip Č. Mimo 5 bodů navíc za zpětnou vazbu, kterou jsme zavedli v předchozích kolech, můžete získat ještě až dalších 5 bodů

 

Úkol 37

 

V tomto úkolu budeme opět cvičit Prkno. Zvládnete jej 4 minuty? Pokud ne, pošlete čas, jak dlouho jste v něm vydrželi. Za výkon cviku můžete získat až 10 bodů a dalších deset bodů za zaslané video.

 

Úkol 38

 

Jak často se může hráč v průběhu setu v zápasu otřít ručníkem? Vyber jedinou úplně správnou odpověď.

 

a) po každém šestém míčku od začátku sady

b) vždy, když to potřebuje, ale se souhlasem rozhodčího u stolu

c) po každém šestém míčku od začátku sady a při změně stran v rozhodující možné sadě.

 

Za správnou odpověď získáš 5 bodů.

 

Úkol 39

 

Pinkání míčkem jsme již několikrát dělali. Tentokrát ho skusíme znoval, ale zase jinak. Zkuste minutu pinkat míčkem v tureckém sedu, přičemž opět musíte pinkat střídavě různými stranami pálky. Pokud vám míček spadne, seberete jej a pokračujete v pinkání dál bez zastavení času. Hodnocen je počet odpinků na pálce. Aspoň poznáme, jestli je těžší pinkat při dřepech nebo v tureckém sedu :) Za výkon získáte až 10 bodů, za zaslané dieo dalších deset bodů.

 

Termín pro zaslání odpovědí, tzv. motivační termín, chtete-li získat 20 bodů, je do středy 25. 11. 2020. Stačí-li vám deset bodů, stačí když odpověď poštele do soboty 28. 11. 2020. Praktické úkoly můžete posílat až do úterý 24. 11. 2020.

 

Další kolo vyhlásíme ve středu 25. 11. 2020 a obě tato kola budou vyhodnocena v neděli 29. 11. 2020.



Přidání komentáře k článku Třinácté kolo on line soutěže



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Úterý 23.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT