Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Čtvrtý pandemický stupeň je pro nás světlem na konci tunelu

Pokud se bude pandemická situace nadále vyvíjet tak, jak se vyvíjí v posledních dnech, může být k 30. 11. 2020 vyhlášení 3. pandemický stupeň, který už umožňuje registrované soutěže a přípravu na ně, tedy tréninky.

 

Z tohoto důvodu zaměřujeme průběžný úkol, ale i některé ostatní úkoly nadcházejícího týdne k jejich vyvrcholení. Vprůběžném úkolu vstupujeme do šestého sedmidenního cyklu. V něm budeme pokračovat ve zpětné vazbě, která se osvědčila a přináší výsledky. Těm, kdo mají různorodé cvičení pomáhá o něm i přemýšlet. Ne u všech cviků je důležitý výkon (poček topakování) nebo rychlost. V tomto cyklu po vás chceme, abyste každý cvik individuálně posoudili a zhodnotili, jak jej nejlépe provádět a na co se u něj zaměřit, aby to bylo pro vás nejúčinnější. Alespoň některé dny můžete např. Zařadit i druhou fázi, jako to dělá pravidelně Filip Č., tj. jít si zaběhat, zajezdit na kole či máte-li doma rooped, využít ho. Zdravá je i chůze. Iniciativě se meze nekladou, každý máte jiné podmínky. Dále u výkonnostních posilovacích cviků, můžete zkusit přidávat čas nebo počty sérií (záleží na tom, jak je cvik stavěný).

 

Protože tento cyklus může být poslední, zkuste jej zpestřovat a nad cviky více přemýšlet. V této nápaditosti zatím vede Filip Č. Mimo 5 bodů navíc za zpětnou vazbu, kterou jsme zavedli v předchozích kolech, můžete získat ještě až dalších 5 bodů právě za vymyšlení druhé fáze tréninku, popř. za rozbor tréninku z hlediska jednotlivých cviků. Těchto dalších 5 bodů může ale získat pouze ten, kdo do svého hlášení o cvičení přidá opravdu něco navíc, co pro něj bude přínosné. Může to fungovat i tak, že jeden den teoreticky rozebere skladbu svého cvičení a zda je vyvážená či nevyvážená, druhý den si zase přidá druhou fázi tréninku apod. Hodnotí se i samotná nápaditost. Pozitivem celé této soutěže totiž je to, že někteří z vás si umíte sestavit pestrý tréninkový plán, který obsahuje i cviky, které na tréninku neděláme a dle vývoje si je umíte i sami obměňovat.

 

Filip Č. podmínky tohoto cyklu již plní (přemýšlí detaelně nad jednotlivými cviky), ale třeba vymyslí ještě něco navíc. Těchto pět dalších bonusových bodů můžete získat od 35. dne cvičení dle vašeho začátku cvičení.

 

Ještě informace k následujícímu týdnu, i když zazní znovu u samotných kol. V pondělí 23. 11. bude vyhlášeno 13. kolo, ve středu 25. 11. vyhlásíme 14. kolo, které teoreticky může být poslední. Motivační uzávěrky kol za 20 bodů budou opět pro pondělní kolo ve středu a pro středeční kolo v pátek. Řádná uzávěrka za 10 bodů bude v sobotu 28. 11. 2020. Průběžné hodnocení průběžného úkolu přineseme v pátek 27. 11. 2020. Protože rozhodnutí vlády o přepnutí či nepřepnutí do nižšího pandemického stupně bude v pátek asi až v podvečer, pokud dojde k přepnutí na 3. stupeň, vyjde článek s podrobnými pokyny v sobotu 28. 11. 2020. Obecně ale počtejte s tím, že uzavření soutěže bude ke dni čtvrtku v týdnu, v kterém dojde k obnovení tréninků. V tom týdnu již nebudou vyhlášena další kola soutěže, ale bude docházet k doběhu příjmu odpovědí a hlášení za průběžný úkol.

 

Sledujte informace na naší stránce pravidelně, protože dění může mít větší spád. O případném obnovení tréninku se dozvíme totiž pouze s předstihem 2 až 3 dnů (vláda se k tomu shází vždy v pátek odpoledne a její jednání se může protáhnou do pozdních večerních hodin). Proto na obnovení tréninků, až to nastane, upozorníme i rozesílkovým emailem.



Přidání komentáře k článku Čtvrtý pandemický stupeň je pro nás světlem na konci tunelu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Sobota 20.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT