Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Hodnocení průběžného úkolu on line soutěže po 3. týdenním cyklu

V třetí týdenním cyklu jste se měli zaměřit na kvalitu provádění cvičení na úkor kvantity. Měli jste sledovat, jaké máte v cvičení chyby a snažit se je opravovat. Za tuto zpětnou vazbu přidanou do hlášení jste získávali navíc v každém hlášení až pět bodů. U některých z vás se to ukázalo jako velice účinně a díky tomu jste zlepšili jak kvalitu kliků, prkna, ale třeba i Tlačítek či Piana. Proto i u následujícího čtvrtého týdenního cyklu toto zaměření trvá a za zaslanou zpětnou vazbu můžete i nadále získat až pět bodů navíc. Ve zpětné vazbě byste měli ohodnotit v čem máte v daných cvicích rezervy a co plánujete zlepšit, včetně toho, že napíšete, jak se vám to lepšení daří. Tuto zpětnou vazbu výborně používají zejména Filip Č., Tomáš P. a Michal V., občas i Ondra Š. Díky tomu ostatním docela bodově odskočili, ale hlavně vylepšili kvalitu svého cvičení.

 

Jaké se vyskytovaly chyby? U kliků byl malý pohyb v loktech, který byl doháněn prohýbáním těla. U Prkna příliš vysoko zadek a naopak nízko hlava. Tělo by mělo být v rovině. U leh – sedů nedoléhání zádama na zem, u sedu ve vzduchu příliš velký úhel v kolenou (má být 90 stupňů). U Tlačítek se nedotýkaly obě ruce stolu. Pravá ruka by se měla dotknout při rotaci doleva levé poloviny stolu a levá ruka při rotaci doprava pravé půlky stolu. Díky tomu potom rotuje celé tělo přes nohy na špičkách. Při Pianu se mají dotýkat obě ruce dlaněmi desky stolu nikoli pouze prsty a pouze hrany. Někomu se zde navíc dotýkala pouze jedna ruka, a druhá zůstávala ve vzduchu.

 

O dimenzi výše je v tomto úkolu Filip Č., který si našel cviky na internetu a cviky z našich tréninků jsou u něj asi v třetině či čtvrtině. U těchto cviků si našel sám i jejich správné provedení a sám provedení těchto cviků vylepšuje.

 

Priority pro 4. sedmidenní cyklus zůstávají stejné jako pro třetí. Ti, kdo posílají video to mají snažší, protože si provedení svého cvičení mohou prohlédnout i sami a zhodnotit, zda je to správně, či zda tam jsou nějaké chyby a pokusit se je vylepšit.

 

Ti, kdo nemají možnost video ze cvičení natáčet, mohou použít pto zpětnou vazbu jiný způsob a to buď cvičit před zrcadlem, jde-li to a nebo před rodiči, sourozenci apod. a nechat se od nich na případné chyby upozornit.

 

Mezipořadí po třetím cyklu jsme počítal opět u všech z cvičení po 21. dni (pokud už mají tokik dní odcvičeno – Veronika začala později, má pouze 18. dní, z čehož ale hlášení poslala pouze za 16 dní. Takže za poslední dva dny má body pouze za cvičení (4 body za den) a pokud pošle hlášení, dostane ještě body za další aspekty tohoto úkolu (popis cvičení + zpětná vzba ke kvalitě provedených cviků + 2 body za každé zaslané hlášení + 5 bodů za případné video).

 

Mezipořadí: 1. Filip Č. 422, 2. Michal V. 383, 3. Ondra Š. 322, 4. Tomáš P. 296, 5. Honza 258, 6. Ríša 206, 7. Veronika 61.

 

Tyto body budou během dneška započteny i do bodování oddílu.

V neděli vyhodnotíme úkoly 9. a 10. kola on line soutěže a příští týden budeme pokračovat 11. a 12. kolem (opět v pondělí a středu).



Přidání komentáře k článku Hodnocení průběžného úkolu on line soutěže po 3. týdenním cyklu



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Čtvrtek 25.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT