Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Vyhodnocení 1. kola on line soutěže

První úkol 1. kola byl praktický a měli jste dělat minutu kliky. Úkol zatím nezaslal Tomáš P. Z důvodu nemoci (zašle jej až se uzdraví) a úkol s videem poslalo 5 soutěžících, bez videa 3. Za video je deset bodů navíc, ale je kontrolována i kvalita a správnost provedení. Bonus za video ale soutěžícím zajišťují, že bodově nemohou prodělat.

 

Nejvíce kliků udělal Michal V. 36, hned po něm Filip Č. 33. Protože Filipovy kliky jsou lehce kvalitnější, získávají oba deset bodů (+ 10 bodů za video). Třetí Ondra Š. Udělal 20 kliků, za což získává 7 bodů (+10 bodů za video). Po pěti bodech získávají Tomáš Š. Za 15 kliků a Honza za 14 kliků (+10 bodů za video). Dále získává Martin 3 body za 10 kliků a 1 bod (+10 bodů za video) Lukáš, který sice udělal „kliků“ 25, ale jeho kliky jsou trochu zvláštní, protože při nich dochází jen k minimálnímu pohybu v lokti a celý pohyb je dělán prohnutím zad. Takže při těchto klicích neposiluje vůbec svaly na rukou.

 

Čekáme ještě na výsledek Tomáše P., který jej pošle, až se uzdraví a ten bude dodatečně dohodnocen podle výkomu ve srovnání s těmi, kteří již byli vyhodnoceni. S praktickým pkolem se mohou připojit dodatečně i ostatní, protože devět zapojených z 20, nepočítáme-li přípravku, je málo.

 

V druhém úkolu, který byl otázkou na pravidla stolního tenisu byla správná odpověď A. Míček ček se musí při podání dotknout pálky za prodlouženou koncovou čarou stolu do nekonečna. Správnou odpověď měli všichni mimo Lukáše B. A Martina, kteří zvolili B.

 

Třetí otázka se zaměřila na správné provedení podání zaměřené na metodiku bez ohledu na pravidla. Zde bylo častou chybou, že soutěžící se zaměřovali na pravidla, pokud ale popsali i metodiku, odpověď byla hodnocena kladně. Plný počet 10 bodů za tuto otázku získávají Filip Č., Ondra Š., Tomáš P. a Michal V., 9 bodů získal Tomáš Š. (neuvedeny nejčastější chyby), 8 bodů získal Ríša (také neuvedl nejčastější chyby), bez dodů jsou Lukáš B. (odpověď je zameřena pouze na pravidla, na které otázka nezněla a o taktice v ní není ani slovo), Martin (popsán pouze částečně základní princip provedení podání bez jakýchkoli taktických poznatků) a Honza (popsáno pouze provedení z hediska pravidel amještě částečně chybně – nadhoz není 5 cm ale 16 cm).

 

Po 1. kole vypadá pořadí takto: 1. až 2. Filip Č. A Michal V. Oba 45, 3. Ondra Š. 42, 4. Honza 30, 5. Tomáš Š. 29, 6. Tomáš P. 25 (k dobru úkol č. 1), 7. Ríša 25, 8. Lukáš B. 21., 9. Martin 13.

 

Připomínám, že zítra je uzávěrka odpovědí 2. kola. Protože udržování fyzické kondice je v této těžké době ptioritou, splnění úkolu č. 1 – kliky za minutu, můžete zaslat i dodatečně (zde se vyhodnocením neprozrazuje správná odpověď). Účast v soutěži bude podmínkou na zařazení do výkonnostních skupin A a A-B a to splnění více jak 50% kol v rozsahu nejméně prvních úkolů zaměřených na fyzickou kondici.



Přidání komentáře k článku Vyhodnocení 1. kola on line soutěže



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Středa 24.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT