Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Pondělní závěrečný trénink sezóny

Trénink začal jako všechny tréninky rozcvičkou. Byl otevřený hráčům ze všech denních tréninkových skupin (pondělík, středa i čtvrtek). Z deseti přihlášených hráčů jich přišlo devět, z toho jeden s hodinovým zpožděním.

 

Po rozcvičce a úvodních informacích byli hráči rozděleni do výkonnostních skupin A a B, v kterých asi půl hodiny trénovali. Skupina A se navíc protáčela přes trénink podání a zásobník s nácvikem smečů. Začalo se forhendovým kontradrajvem na udržení, po chvíli jsme přešli na bekhendový kontradrajv na udržení a nakonec na Psaníčko. Mezitím se čtyři hráči výkonnostní skupiny A protočili i přes trénink podání a přes trénink smečí na zásobníku.

 

Cvičení STP jsme tentokrát výjímečně vynechali a šli jsme hrát Žumpu žabičkami. Tu vyhrál Tomáš P., který v posledním kole na královském stole porazil Filipa Č. Dále se hrála klasická Žumpa s tím, že na královském stole i na stole Žumpa se hrálo na ministole. Tentokrát se už hrálo s tradičními klouzavými handicapy, přičemž na ministolech byli poloviční. Tentokrát vyhrál Kristinán, který na královském stole porazil Filipa Č.

 

Uklidili jsme míčky a ministoly, srovnali ohrádky a při protažení bylo zhodnocení tréninku, předání cen za soutěže a na konec i předání cen za pololetní bodování, které yvchál Michal V., před Filipem Č. a Tomášem P. Na dalších místech se umístili: 4. Ríša (který je současně vítězem bodování přípravky, kam také ještě chodí), 5. Kristián, 6. Tomáš Š., 7. Ondra Š., 8. Bára, 9. Šimon a 10. Veronika.

 

Na příštím tréninku se sejdeme po prázdninách ve středu 2. 9. 2020. Někteří hráči s eúčastní ještě o týden dříve (od 24. do 28. 8. 2020) příměstského tábora zaměřeného na stolní tenis (5 dní 2 x 2 hodiny tréninku = 20 hodin tréninku).

 

Fotografie z posledního tréninku najdete na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=490&strana=1.



Přidání komentáře k článku Pondělní závěrečný trénink sezóny



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Pátek 19.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT