Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



Kadeti vezou z MEJ v Kluži tři bronzové medaile

Deset dní trvaly boje na MEJ juniorů v rumunské Kluži. V družstvech, kterými mistrovství začalo, byly výsledky slabší. Nejlépe se umístili kadeti, kteří ve složení Šimon Bělík, Adam Štalzer, Matěj Stach a Ondřej Květon vybojovali pod vedením trenéra Marka Kláska deváté místo.

 

Jedenácté místo vybojovaly pod vedením trenéra Tomáše Vrňáka juniorky ve složení Zdena Blažková, Gabriela Štěpánová a Anna Matějovská. Třinácté místo získaly pod vedením trenéra Martina pytlíka kadetky ve složení Linda Záděrová, Helena Sommerová a Anna Klempererová. Nejhůře skončili junioři, kteří ve složení Tomáš Martinko, František Onderka, Radek Skála a Radim Bako skončili na 16. místě, které znamená sestup do divize B. Toto mužstvo bylo vedeno zkušeným trenérem Josefem Braunem, který neměl k dispozici nejlepšího dorostence Jana Valentu.

 

Lépe se našim hráčům dařilo v soutěžích jednotlivců. V prvním kole sice vypadli junioři David Průša a Radim Bako a ve čtyřhře juniorky Gabriela Štěpánová a Anna Matějovská a junioři Radim Bako a Tomáš Martinko, všichni ostatní ale postoupili dále.

 

V 2. kole se se soutěží rozloučili ve smíšené čtřyhře juniorů David Průša hrající s Běloruskou Daryou Kiselovou, František Onderka a Anežka Ilčíková a Tomáš Martinko hrající s Gabrielou Štěpánovou. O kolo později vypadli i Radek Skála s Annou Matějovskou.

 

Kadeti i kadetky prošli všichni ve čtyřhře do druhého kola. V 2. kole smíšené čtyřhřy kadetů se ale se soutěží rozloučili Matěj Stach a Anna Klepererová.

 

Ve 2. kole dvouher juniorů vypadli Tomáš Martinko, Radek Skála a František Onderka. Z juniorek skončila v tomto kole Anežka Ilčíková a Anna Matějovská. Z kadetů vypadl po velkém boji 3:4 ve 2. kole Onřej Květon s šestnáctým nasazeným Davidem Bessou. Žebříčkové předpoklady tak Květon splnil, v této kategorii bude ještě i za rok na MEJ v Ostravě. V témže kole vypadl i Adam Štalzer (1:4 s Szymonem Kolasou) a Matěj Stach (3:4 s Jakubem Goldírem). Se soutěží se v tomto kole ještě rozloučila i kadetka Anna Klemprerová a ve čtyřhře kadetky Helena Sommerová a Anna kleprererová, které podlehly 2:3 Portugalkám Matosové a Santosové.

 

Až do 3. kola se probojovala kadetka Linda Záděrová, která zde podlehla 3:4 Rusce Ljubov Tenteserová a Helena Sommerová, která prohrála 1:4 s Moldavankou Natalií Brinzaovou.

 

Do osmifinále se probojovaly juniorka Zdena Blašková, která podlehla 1:4 Rusce Zironovové. Blašková s Italkou Jamilou Laurentinovou zde podlehly 0:3 Plaianové s Zironovovou. V osmifinále skončili i kadetské páry Adam Štalzer a Matěj Stach, Šimon Bělík hrající s Izraelcem Talem Israeli a Ondřej Květon hrající s Rusem Ruslavem Čerkesem. Ti podlehli 1:3 pozdějšímu mistru Evropy Macieji Kubíkovi a Ivoru Banovi.

 

Až do semifinále se probojovali Adam Štalze a Linda Záděrová, kteří zde podlehli 0:3(-9,-9,-9) dvojici Andrea Puppo (It.) a Arina Slautinová (Rus.), což znamená první bronzovou medaili. Do semifinále se probojoval i Šimon Bělík, který zde podlehl nasazené jedničce Poláku Maceiji Kubikovi a vybojoval tak druhou bronzovou medaili. Třetí bronz vezou za čtyřhru kadetky Linda Záděrová hrající s Chorvatkou Hanou Arapovičovou.

 

Tituly vybojovali v kategorii kadetů přemožitel Šimona Bělíka Maciej Kubik, který ve finále porazil 4:1 Francouze Myshaala Sabhiho.

 

Medailová umístění:

 

Dvouhra juniorů

1. Ioannis Sgouropoulos (Řec.), 2. Truls Moregard (Šv.), 3. Rares Sipos (Rum.) a Maksim Grebnev (Rus.)

 

Čtyřhra juniorů

1. Lev Katsman, Maksim Grabnev (Rus.), 2. Yang Xinyu, Yu Khinhang (Ázerb.), 3. Cristian Pletea (Rum.), Irvin Bertrand (Fr.) a Rares Sipos, Dragos Florin Oprea (Rum.)

 

Smíšená čtyřhra juniorů

1. Jules Rolland, Lucie Gauthierová (Fr.), 2. Samuel Kulczycki, Anna Wegrzynová (Pol.), 3. Maksim Grebnev, Natalia Malininová (Rus.) a Leo de Nodrest, Camille Lutzová (Fr.)

 

Dvouhra juniorek

1. Ning Jing (Ázerb.) , 2. Tania Plaianová (Rum.) , 3. Jekatěrina Zironovová (Rus.) a Christina Kallbergová (Šv.)

 

Čtyřhra juniorek

1. Anastasia Kolishová (Rus.), Lucie Gauthierová (Fr.), 2. Ning Jing, Chen Xingtai (Ázerb.), 3. Tania Plainová (Rum.), Jekatěrina Zironovová (Rus.) a Sabina Surjanová, Tijana Jokičová (Srb.)

 

Dvouhra kadetů

1. Maciej Kubik (Pol.), 2. Myshaal Sabhi (Fr.), 3. Šimon Bělík (ČR) a Mike Höllo (Něm.)

 

Čtyřhra kadetů

1. Maciej Kubik (Pol.), Ivor Ban (Chor.), 2. Andrei Tomica, Darius Movileanu (Rum.), 3. Myshaal Sabhi, Fabio Rakotoarimanana (Fr.) a Adam Klajber, Filip Delinčák (Sloven.)

 

Smíšená čtyřhra kadetů

1. Andrea Puppo (It.), Arina Slautinová (Rus.), 2. Fabio Rakotoarimanana, Prithika Pavadeová (Fr.), 3. Adam Štalzer a Linda Záděrová (ČR) a Andrei Tomica, Elena Zahariová (Rum.)

 

Dvouhra kadetek

1. Elena Zahariová (Rum.), 2.Elizabet Abraamianová (Rus.), 3. Rebecca Muscantorová (Šv.) a Prithika Pavadeová (Fr.)

 

Čtyřhra kadetek

1. Prithika Pavadeová, Chloe Chomisová (Fr.), 2. Elizabet Abraamianová, Ljubov Tentserová (Rus.), 3. Linda Záděrová (ČR), Hana Arapovičová (Chor.) a Radmila Tominjaková, Reka Bezegová (Srb.)



Přidání komentáře k článku Kadeti vezou z MEJ v Kluži tři bronzové medaile



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Čtvrtek 28.03.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT