Vítejte na stránce oddílu mládeže TTC Praha

Oddíl dělá průběžně nábor, přijímáme nové hráče od 7 do 12 let, po individuální domluvě případně i starší. Trénujeme v CST Ďáblice, Kokořínská 204/28: Pondělí 16.00 - 18.00, Středa 15.30 - 17.30, čtvrtek 15.30 - 17.30 Přípravka pro ročníky 2010 a mladší - pondělí 15.00 až 16.00 hodin.

Sledujte nás na Instagramu a Youtube



První ples stolních tenistů zahájil tradici

V sobotu 25. 3. 2017 proběhl v Centru stolního tenisu Ďáblice první ples stolních tenistů pořádaný TJ Stolní tenis Praha ve spolupráci s TTC Praha a kulturní komisí MČ Praha - Ďáblice, který se konal pod záštitou Pražského svazu stolního tenisu.

 

Podrobnou reportáž z tohoto plesu najdete na http://www.centrumdablice.cz/clanek.php?id=69 a fotogalerii z plesu na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=363&strana=1.

 

Velké poděkování patří těm, kteří mi s přípravou, průběhem a zaklončením plesu pomáhali: Blance Bělohlávkové (kompletní příprava občerstvení), Václavu Zahradníkovi (odtahal se mnou nejtěžší věci), Dušanovi Dvořákovi (různé drobné prácičky pro šikovné ruce), Davidovi Mutlovi (přípravné práce před plesem) a Petru Teuchmanovi za pořadatelskou službu v šatně a pomoc s uvedením herny stolního tenisu do původního stavu po skončení plesu.

 

Škoda, že se do pomoci nezapojilo více hráčů, zejména těch mladších, kteří jsou ještě více při síle. Já jsem dneska ještě celý den totálně "rozlámaný" a nevyspalý (3 hodiny v noci + 1,5 hodiny dnes po obědě) a zítra mě čeká zase po desáté hodině nakládka židlí, vybavení šatny a ubrusů a vrácení do Párty nábytek Čakovice.

 

Jinak si myslím, že se TTC Praha tímto plesem pozitivně zviditelnilo v rámci Pražského svazu stolního tenisu. Za organizaci nám poděkovala jak Alice Roubalová - Pelikánová, tak předseda PSST Jan Poledne.

 

Dík patří dále všem, kdo ples podpořili svoji účastí. Škoda, že na plese nebyl nikdo z rodičů našich žáků.



Přidání komentáře k článku První ples stolních tenistů zahájil tradici



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Úterý 23.04.2024



Nastavit tuto stránku jako domovskou


Děkujeme za finanční podporu Městské části Praha 8.


Děkujeme za finanční podporu MŠMT ČR.


Magistrát hl. m. Prahy


Petr Barcal - realitní makléř



Copyright
TTC Praha

Vytvořil
MF SOFT